Ce sa faci cand iubitul te ignora: DRAGOSTEA doare cand simti ca prietenul te ignora.

Primul instinct atunci cand simti ca prietenul te ignora este sa discuti cu el despre asta. Femeile stiu ca barbatii se simt incomod cand vine vorba sa discutati despre sentimente.

Majoritatea barbatilor bat in retragere si incearca sa vina cu scuze viabile pentru comportamentul lor, cum ar fi ca au probleme la serviciu.

Din pricina obisnuintei, barbatii uita adesea ce femeie minunata au langa ei, nu o mai apreciaza si intorc cu sange rece capetele dupa alte femei, pe strada. In mod normal simti cand cel de langa tine nu te mai iubeste.

Si atunci simti ca dragostea doare. Insa faptul ca simiti ca iubitul te ignora inseama ca nu mai are sentimente pentru tine?

Faptul ca nu te mai iubeste NU inseamna ca nu mai tine la tine si ca vrea sa-ti faca rau. Va ramane langa tine insa doar pentru a te face sa-ti dai seama ca lucrurile intre voi chiar nu mai merg si ca este momentul sa o luati fiecare separat pe drumul lui.
sfaturi ce sa faci cand iubitul te ignora

Daca simti ca prietenul te ignora, gandeste-te ca e posibil sa nu-ti acorde atentia cuvenita pentru ca tu ii permiti asta.

Cea mai mare pedeapsa este sa fii ignorat, iar el stie asta si o prefera în loc sa te certe. Poate ca stii sau nu cu ce l-ai suparat, însa pedeapsa o stii.

Sau poate ca îti raspunde cu aceeasi moneda pentru ca si tu l-ai cam ignorat în ultima vreme, fara sa vrei.

 Analizeza-ti comportamentul din ultima vreme si afla unde ai gresit pentru a putea remedia "problema". Daca iubesti pe cineva si aceasta iubire iti creeaza suferinta, trebuie sa renunti la ea, sa te eliberezi.

Iubirea nu aduce suferinta, nici chiar atunci cand nu e impartasita. Orgoliul nostru este cel care sufera. Daca lasam orgoliul la o parte, ramane dragoste si dragostea ne face sa inflorim, sa devenim mai buni, mai fericiti.

Te ignora iubitul? Atunci fa-l gelos! Data viitoare cand luati masa la restaurant, imbraca-te sexy si zambeste continuu, flirteaza nevinovat cu chelnerul, fii deosebit de prietenoasa cu toata lumea. 

Schimba modul in care te imbraci! Nu toata garderoba, ci doar cateva piese, strategice. O rochie neagra, foarte sexy si o lenjerie intima pe masura.

Nu uita de sutienul push-up. Demonstreaza-i mereu ca esti femeia de care s-a indragostit si daca se semne ca “a uitat”, fii mereu irezistibila si cucereste-l inca o data.

Si nu uita ca NU poti obliga un om sa faca ceva daca nu vrea, mai ales daca nu simte. Un barbat va sta langa tine atata timp cat ii este bine, cat nu-l sufoci, nu-l controlezi, il lasi liber, ai incredere in el, il iubesti si-l admiri.
MAI POTI CITI