Rezumat PETALE DE SINGURATATE nou serial turcesc pe ACASA TV cu Biran Damla Yilmaz.

Vesti bune pentru fanii si fanele serialelor turcesti. Din data de 23 ianuarie 2017, de luni pana vineri, de la ora 19:00, postul Acasa TV va difuza in premiera serialul turcesc Petale de singuratate (Kirgin Çiçekler in original).

Inainte de a va prezenta pe scurt rezumatul serialului PETALE DE SINGURATATE, iata cateva informatii despre acesta.

Serialul turcesc PETALE DE SINGURATATE are in varianta originala doua sezoane si 65 de episoade. In Turcia primul sezon din PETALE DE SINGURATATE a fost format din 50 de episoade, iar sezonul doi din urmatoarele 15.

Principalii actori din Petale de singuratate sunt:
  • Ipek Karapinar - Feride Güngör
  • Özgür Çevik - Toprak Eren
  • Biran Damla Yilmaz - Eylül Acar
  • Gökçe Akyildiz - Songül Celen
  • Hazar Motan - Cemre Derinoglu
  • Çagla Irmak - Kader Kutay
    rezumat petale de singuratate episoade pe acasa tv
Si acum sa vedem care este rezumatul actiunii din episoadele serialului Petale de singuratate.

In serialul turcesc Petale de singuratate, Eylul (interpretata de actrita Biran Damla Yilmaz) nu mai suporta abuzurile tatalui ei vitreg si incepe sa ii spuna totul mamei sale, insa aceasta decide sa-si trimita fiica la un orfelinat în centrul unui cartier de lux.

Eylul reuseste sa-si faca prieteni la orfelinat, dar colegele sale, excluse din societate, sunt umilite de baietii bogati din zona.

Nicio scoala de stat nu le accepta din cauza zvonurilor rautacioase, iar directorul orfelinatului le înscrie pe fete la o scoala privata din cartier.

Aici la scoala, viata devine si mai complicata pentru Eylul si prietenele ei, din cauza colegilor bogati si rasfatati si a celor doua colege, Cemre (interpretata de Hazar Motan) si Defne (Nil Keser), care pun la cale planuri diabolice doart pentru placerea de a le umili.

Insa viata este plina de surprize.... neplacute. Tatal lui Cemre, Sinan, se sinucide si o omoara si pe mama acesteia, iar rudele refuza sa preia custodia fetei.

Cemre ajunge astfel la randul ei la orfelinat, iar Defne si toti ceilalti prieteni bogati îi întorc spatele. Bineinteles ca singura persoana care o va sustine va fi Eylul. Incetul cu incetul intre Cemre si Eyul se va dezvolta o relatie de prietenie adevarata.Trailer Petale de singuratate

Eylul si prietenii ei încearca din rasputeri sa faca fata rautatilor venite din partea colegilor de clasa si lupta sa-si rezolve problemele de viata si sa-si gaseasca familiile.

Impreuna fetele învata adevarate lectii, se îndragostesc si colaboreaza pentru a depasi problemele cu care se confrunta zilnic.

Serialul Petale de Singuratarte este o poveste despre viata, prietenie si curajul de a merge mai departe indiferent de problemele cu care te confrunta viata de zi cu zi,


Comentariile sunt inchise