Semnificatia numelui Nicoleta. Ce inseamna numele Nicusor. Derivate din Nicolae.

Sa vedem semnificatia  a doua nume derivate din cel al Sfantului Nicolae, mare si grabnic ajutator ale carui minuni precum este cu neputinta a le numara, tot asa cu greu este a le descrie.

Pe acest mare facator de minuni pe care îl stie Rasaritul si Apusul, si toti crestinii cunoasc nenumaratele lui minuni.

Semnificatia numelui Nicoleta. Nicoleta este forma feminina a numelui de Nicolae. Specialistii spun ca prenumele de Nicoleta provine de la numele de la Nikolaos.

In plus, Nike era considerata zeita victoriei, de aceea semnificatia prenumelui Nicoleta este victoria poporului.

Numele Nicolae este  compus din cuvintele grecesti nike - victorie si laos - popor, ce se poate traduce prin - victoria poporului.

Ce inseamna numele Nicusor Semnificatia numelui Nicoleta

Este inteligenta, sociabila și are o atitudine deschisă față de oameni. De obicei este perceputa ca un om organizat, tenace și care știe ce își dorește să obțină în viață.


Poate fi timida iar adeseori are nevoie de un imbold sau un sprijin din partea celor din jur pentru a realiza anumite obiective.

Ce inseamna numele Nicusor. Prenumele masculin Nicusor este o varianta diminutivala a numelui Nicolae.

Barbatul Nicusor este un personaj fascinant, cu o poftă de viață deosebită lângă care nu te poți plictisi.

Sunt oameni sensibili și profunzi, cărora le place să experimenteze viața în multiplele lor forme, au o senzualitate aparte și adoră să călătorească.

Libertatea este un aspect cheie pentru ei și nu acceptă să fie îngrădiți. Se adaptează ușor schimbărilor pe care, deseori, chiar ei le instrumentează.

In ceea ce priveste alegerea meseriei Nicusor este atras de ceea ce este ciudat, mai putin conventional ( terapeut, parapsiholog, astrolog), profesii comerciale aflate in stransa legatura cu alimentatia (hotel, patiserie, bucatarie, dietetica).

Ce inseamna numele Nicusor, Nicoale Matei  Navodari, Semnificatia numelui Nicoleta, urari nomastice de la multi ani de sf nicolae,
MAI POTI CITI