Pareri Biocyte Hyaluronic Forte. Cosmetice care ajuta la reducerea procesului de imbatranire a pielii.

Sa ne facem o parere despre Nutricosmetica, o metoda de infrumusetare promovata de Biocyte care a fost lansata initial in Japonia, apoi in SUA si produsele sale dintre care am ales, Biocyte Hyaluronic Forte. 

Deoarece frumusetea vine din interior, Biocyte ne ajuta sa ne pastram tineretea, sanatatea si vitalitatea.

Conform prospectului Biocyte Hialuronic Forte ajuta la reducerea procesului de imbatranire a pielii si la redensificarea acesteia prin stimularea biosintezei colagenului si elastinei.

Biocyte dispune de o paleta larga de produse, vine pe piata din Romania cu produse anti-aging, cu efect de lifting sau orientate catre sanatatea firului de par, avand la baza acid hialuronic, colagen si respectiv cheratina.

Pierderea fibrelor de colagen din piele determinata de socurile climatice, stres, expunerea la soare, poluare, varsta si dieta, determina reducerea densitatii pielii, pierderea volumului facial, slabirea
Pareri forum Biocyte Hialuronic Forte Helpnet
tesuturilor si aparitia neplacutelor riduri profunde.

Biocyte Hyaluronic Forte contribuie la intarzierea procesului de îmbatranire a pielii si asigura redensificarea acesteia prin stimularea biosintezei colagenului si elastinei. Aspectul pielii este vizibil întinerit.

Odata cu varsta si sub influenta factorilor de mediu (expunerea la soare, dieta, schimbarile termice, poluarea, stresul, tutunul) procesul de regenerare al pielii este incetinit, deteminand aparitia ridurilor si pierderea volumului facial, iar dermul este subtiat si fragil.

Constituent cutanat, acidul hialuronic poate absorbi o cantitate de apa de pana la 1000 de ori mai mare decat greutatea sa, avand un rol esential in refacerea conturului facial si in hidratarea pielii.

Se recomanda in cazul pielii deshidratate, pierderii elasticitatii si in cazul senzatiei de „piele care tine”.

Colagenul este principala proteina care asigura structura si densitatea pielii. Cu trecerea anilor, productia de colagen scade, ducand astfel la aparitia ridurilor.

Biocyte Hyaluronic Forte are cea mai mare concentratie de acid hialuronic de origine vegetala pentru uz intern (200 mg) de pe piata.

Cutia de Biocyte Hyaluronic Forte contine 30 de comprimate si are ca mod de administrare recomnadat, 1 comprimat pe zi, intr-o cura de minimum 3 luni.

Rezultatele nu intarzie sa apara precum prevenirea ridurilor, hidratarea si repararea tenului in profunzime, imbunatatirea elasticitatii pielii.