Povestea ursuletului HUGH in reclama de CRACIUN a magazinului HARRODS o poveste despre MAGIA celei mai frumoase sarbatori

S-a dat start a inceput numaratoarea inversa pana la sosirea CRACIUNULUI. Una dintre cele mai reusite reclame de CRACIUN este cea realizata de  faimosul magazin in toata lumea  HARRODS.

De ce este aceasta reclama  impresionanta? Avem de-a face cu o poveste emotionanta. E vorba de un ursulet curajos pe nume HUGH.

Ursuletul HUGH traieste intr-un palat numit HARRODS aka MAGAZINUL HARRODS din LONDRA.

Alaturi de tovarasii sai  HUGH il ajuta pe MOS CRACIUN sa impacheteze toate jucariile pentru copiii din lumea intreaga.

Ca in orice palat pe langa   jucariile bune traiesc si  personaje rele. Personajul rau in cazul de fata este un elf rautacios.

In lipsa altor idei si lipsit de  sentimente  elful si-a pus in minte sa strice  sarbatoarea CRACIUNULUI.
Ursuletul HUGH in reclama de CRACIUN 2016 a magazinului HARRODS

Ursuletul nostru  este ingrijorat de ideea  lipsita de sentimente a elfului. Si pe cat este de mic isi face curaj sa  lupte impotriva elfului.

Elful reuseste intre timp sa arunce o vraja asupra PALATULUI HARRODS. Intreg palatul ingheata si gerul naparaznic este cat pe ce sa ii cuprinda pe toti cei care lucreaza in slujba MOSULUI.

Ca un adevarat BRITANIC BRAV, doar HUGH este intruchiparea BRITISH REAL BEAR porneste in misiunea de a salva CRACIUNUL.

Cum sa ramana lumea lipsita de MAGIA celei mai frumoase sarbatori?

HUGH imbracat subtire si dardaind zdravan  reuseste sa ajunga pe terasa palaltului si  de indata ce ajunge acolo ridica sus labutele cu pancarta pe care scria  AJUTOR, MOSULE!

Renul vigilent ce supraveghea tot ce se intampla in jur vede pancarta lui HUGH. Aproape inghetat ursuletul nu se clinteste si spera ca ajutorul asteptat sa vina cat mai repede.

Soseste MOSUL care  nu numai ca a reusit sa salveze PALATUL HARRODS de vraja urata a elfului dar aduce si darurile mult asteptate de catre toti copiii.

Fapta plina de curaj a ursuletului HUGH va fi rasplatita de MOS CRACIUN. Prin eforturile si curajul sau HUGH a adus zambetele copiilor .

Si ce credeti? Dintr-un simplu ursulet HUGH se va transforma in  PRINCE HUGH. Este darul MOSULUI pentru URSULETUL care si-a infruntat temerile si a dorit sa  salveze CRACIUNUL.

Povestea lui HUGH va concura in topul celor mai reusite reclame de CRACIUN pentru 2016. Draga HUGH sa stii ca ai votul meu !

DEBORAH BEE  care ocupa pozitia de DIRECTOR of CREATIVE MARKETING al magazinului HARRODS, LONDRA a inceput sa scrie povestea inca de la inceputul lunii ianuarie  a anului 2016.

DEBORAK a spus ca a fost inspirata in scrierea povestii de catre toti ursii care se afla in vestitul magazin.

Un succes imens pentru ca HUGH a impresionat prin simplul fapt ca este adorabil si curajos.

Pentru cei norocosi va spunem ca  ursuletul exista. Si unde altundeva daca nu la HARRODS pe rafturile magazinului.

In curand se va lansa si cartea ursuletului HUGH si  doritorii il pot aduce in casele lor. Pretul ?

24.55 lire sterline costa jucaria iar cartea  va fi 5.99 lire. Copiii vor fi incantati sa il primeasca pe HUGH langa brad. Orice copil ar merita sa il cunoasca pe HUGH.

Pentru ca adorabilul PRINCE HUGH ii invata pe copii sa fie buni, curajosi si sa  ii ajute pe ceilalti. Sa fie mandri de ei si de faptele lor bune.

Nu-i asa ca nu puteti sa ii rezistati lui HUGH? Copiii care se vor afla in preajma CRACIUNULUI la magazinul HARRODS vor pasi intr-o lume feerica.

Magazinul HARRODS este vestit in toata lumea pentru evenimentele organizate cu minutiozitate si multa ingeniozitate.


Se face o rezervare stricta cu luni intregi in avans a  celor care vor fi oaspetii magazinului si carora li s-a pregatit un program de colinde si povesti  in jurul bradului magnific.

Si e ocazia potrivita pentru a face cunostinta cu ursuletul HUGH cel care a salvat CRACIUNULL.

Parinti spuneti copiilor  despre fapta buna a ursuletului HUGH!

Si daca ii vor urma exemplul toti copiii vor primi daruri dela MOS CRACIUN. Dragilor care sunt reclamele voastre preferate de CRACIUN-ul 2016?

HUGH ne indeamna sa credem mereu in  MAGIE in MAGIA CRACIUNULUI. Si voi oameni mari!