Informatii noi despre BERK OKTAY care s-a casatorit cu o domnita din afara showbizului: MERVE SARAPCIOGLU.

Il stiti pe actorul  BERK OKTAY din serialul  ce a rulat la noi in tara "DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE".

BERK OKTAY era HAKAN DEMIRER. In serial BERK  avea probleme sentimentale. Dar in realitate frumosul ce a fost si BEST MODEL OF TURKEY traia o poveste de iubire alaturi de o domnita frumoasa.

Dupa o relatie de cinci ani BERK OKTAY s-a logodit cu aleasa inimii MERVE SARAPCIOGLU. Daca va asteptati ca  MERVE  sa lucreze tot in showbiz ei bine va inselati.

Aleasa inimii frumosului si talentatului actor este studenta a FACULTATII DE DREPT. In aceasta primavara MERVE si BERK s-au logodit.

Logodna a fost urmata de nunta in luna iulie a acestui an. Ca un barbat  romantic si responsabil BERK OKTAY  a cumparat o casa in CEKMEKOY.

BERK OKTAY nunta cu MERVE SARAPCIOGLU

Casatoria celor doi  a avut loc in BALTALIMANI si a fost oficiata de nimeni altul decat primarul din BESIKTAS domnul MURAT HAZIME.

La nunta BERK si-a invitat cativa colegi de platou dar si actori care joaca in alte seriale.

I-au fost alaturi celor doi actorii : HATICE SENDIL cea care a jucat in DILA si pe care o vedeti in serialul ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL, apoi colegul de platou in serialul "DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE",  SUKRU OZYLDIZ, OSMAN AKCA aka SERDAR din KIRALIK ASK si SEREN SIRINCE simpatica AYSEGUL din serialul STADIUL RELATIEI : COMPLICAT.

Le dorim" CASA DE PIATRA" si asteptam sa il vedem in noi seriale pe actorul BERK OKTAY. Puteti citi sau reciti despre biografia actorului BERK OKTAY pe VEDTEBLOG.COM.

Frumosii actori din serialele noastre preferate se casatoresc. Asta nu inseamna ca numarul fanelor va scadea. Un fan adevarat se bucura de momentele fericite ale actorilor pereferati.

Cine urmeaza sa ajunga la altar?  Fanii asteapta sa ii vada casatoriti pe  BURAK OZCIVIT si FAHRIYE EVCEN.
MAI POTI CITI