Concerte Trupe la Selfie de Bucuresti, Revelion 2017 in Piata George Enescu.

Revelion 2017 special pentru bucuresteni in Piata George Enescu. Primaria Bucuresti organizează o mare petrecere de Revelion in Piaţa George Enescu, „Selfie de Bucureşti”.

300 de metri patrati de ecrane care vor transmite live evenimentul, 11 minute de jocuri de artificii plus trupe si artisti in voga vor anima acest Revelion 2017 in aer liber.

Revelionul se anunta special, iar organizatorii si-au propus ca locuitorii Capitalei sa faca parte din spectacol si sa participe la cel mai mare selfie facut vreodata.

Fotografiile vor fi încarcate pe pagina de Facebook a evenimentului - Selfie de Bucuresti | Revelion 2017, iar de Revelion vor fi proiectate pe ecranele gigant din Piata George Enescu.

Pe scena spectacolului Selfie de Bucuresti vor urca Delia, Loredana, Stefan Banica, Holograf, BUG Mafia, Vunk, Pepe, Andreea Balan, Corina, Proconsul, Voltaj, What’s Up, Adda, Mihail si „Camioane în multime”, iar startul petrecerii de Revelion 2017 se da de la ora 17.00.

artisti si trupe care canta la revelion selfie bucuresti 2017

Revelionul Selfie de Bucuresti va fi prezentat de Mihai Morar si Diana Munteanu.

Intrarea la Revelionul Selfie de Bucuresti este libera iar show-ul va fi vizibil inclusiv de pe Calea Victoriei sau din Piata Revolutiei.

Cladirile istorice din zona - Biblioteca Central Universitara si Palatul Regal - vor face parte din scenografia show-ului si vor fi îmbracate cu ajutorul a 400 de lumini inteligente.

Trecerea dintre ani va fi marcata de un grandios foc de artificii, pe durata a 11 minute, creat cu ajutorul a aproximativ patru tone de materiale pirotehnice.
MAI POTI CITI