WIKI SORIN GRINDEANU banateanul familist care ar putea deveni PRIM MINISTRUL ROMANIEI

SORIN MIHAI GRINDEANU este numirea PSD-ALDE la functia de premier al ROMANIEI. Daca are sanse sa fie acceptat ca prim ministru vom vedea.

Ce l-ar putea recomanda pe SORIN MIHAI GRINDEANU ? Conform biografiei, SORIN GRINDEANU s-a nascut la 5 decembrie 1973 la CARANSEBES.

Familist convins este casatorit cu MIHAELA GRINDEANU de profesie farmacist. Cumnata  lui SORIN GRINDEANU detine functia de inspector la INSPECTORATUL  SCOLAR TIMISOARA si se numeste AURA DANIELESCU.

Viata i-a oferit multe provocari tanarului ce a intrat in politica in anul 1996.Ambitios a trecut rand pe rand  de la organizatia de tineret pana la organizatia mare.

La nivel central colabora cu VICTOR PONTA. In anul 2002 a devenit prim-vicepresedinte al PSD TIMISOARA. In perioada 2004-2008 a fost consilier local.
biografia sorin grindeanu cv de banatean destept

In 2008 este ales presedintele al PSD TIMISOARA si totodata si viceprimar. SORIN MIHAI GRINDEANU are doi copii un baiat care ii va duce numele mai departe MIHAI si o fata pe nume SOFIA.

Cei doi copii sunt cele mai de pret comori ale familiei. Rolul de tata l-a schimbat in bine pe SORIN GRINDEANU.

Acesta spunea ca orice ar avea de facut peste zi  asteapta cu nerabdare sa ajunga acasa sa isi vada copiii.

SORIN MIHAI GRINDEANU a studiat INFORMATICA in cadrul  FACULTATII DE MATEMATICA a UNIVERSITATII de VEST din TIMISOARA.

Dornic sa profundeze   cele invatate in facultate SORIN GRINDEANU a studiat STATISTICA SOCIALA cu o bursa in BOLOGNA ITALIA.

Au urmat alte cursuri de perfectionare in MAREA BRITANIE, GERMANIA, PORTUGALIA.

Suflet tanar a  lucrat ca si preparator si asistent la FACULTATEA DE SOCIOLOGIE SI PSIHOLOGIE din cadrul UNIVERSITATII De VEST din TIMISOARA.

Urmeaza studii aprofundate specializarea BAZE DE DATE , FACULTATEA DE MATEMATICA, sectia INFORMATICA in cadrul aceleiasi UNIVERSITATI DE VEST, TIMISOARA.

Dupa cum arata CV-ul profesional SORIN MIHAI GRINDEANU este un tanar competent si ambitios. Are o imagine curata si nici un dosar penal.

Cum sta cu banii la aceasta varsta? SORIN GRINDEANU are doua terenuri intravilane in  localitatea GIROC in judetul TIMISOARA.

Un teren are 500 de metri patrati si celalalt are 270 de metri patrati. PLUS o casa de 200 de metri patrati construita in anul 2007.

Si un apartament de 41 de metri patrati, apartament mostenit in anul 2009. SORIN GRINDEANU a luat un credit in 2007 de la ING BANK.

Si ca orice om  care trudeste din greu   are si ceva datorii. A imprumutat 15.000 de euro de la LUCIAN TAROPA. Datoria trebuie restituita pana la finele lui 2016.

Cu o agenda de lucru incarcata SORIN GRINDEANU mai are timp si de pasiuni. Este proprietarul unui motociclu ATV LINHAI fabricat in anul 2009.

Iubeste sporturile de iarna si plimbarile prin parcurile orasului natal. Isi ajuta sotia la treburile casei si iubeste sa isi plimbe copii.

Atunci cand s-au nascut copiii SORIN GRINDEANU povestea ca l-au incercat sentimente pe care nu le-a putut descrie nici macar prin cuvinte.

SORIN MIHAI GRINDEANU a activat in GUVERNUL PONTA, in 2014, ca ministru al COMUNICATIILOR.

La 43 de ani  SORIN MIHAI GRINDEANU se afla in fata celei mai mari provocari profesionale. Ar putea deveni PRIM MINISTRU.

Deocamdata a stat alaturi de LIVIU DRAGNEA si ceilalti colegi de partid care au anuntat presa despre faptul ca EL este  alegerea PSD pentru functia de premier.

Pana acum numele lui nu a fost tarat in scandaluri. Si   asta conteaza. Oare ce s-ar putea spune despre SORIN MIHAI GRINDEANU?

Nu, ce ar putea spune presedintele  despre  alegerea PSD ALDE? Se va mai gandi pana la a da un aviz favorabil sau nu? Cu multa atentie si preocupare... desigur!

Noi romanii vom avea timp sa simtiim daca  SORIN MIHAI GRINDEANU va fi un bun prim ministru.
MAI POTI CITI