Poze rare de arhiva cu Mihai Gadea, Mircea Badea, Victor Ciutacu si Madalin Ionescu

Putin dintre voi stiu ca Realitatea TV a lui Silviu Prigoana a fost un loc unde s-au adunat si unde au crescut  Mihai Gadea, Mircea Badea, Victor Ciutacu si Madalin Ionescu.

Poate sunteti obinuiti ca acum sa ii vedeti pe  Mihai Gadea si Mircea Badea la Antena 3, pe Ciutacu la Romania TV si pe Madalin Ionescu prezentand la Kanal D si sa credeti ca acestia au fost mereu in acele televiziuni.

Insa in urma cu 15 ani pe vremea cand sef la Realitatea TV era Silviu Prigoana cei patru au ajuns sa faca parte din echipa televeiziunii.

Adevarat este ca Mihai Gadea, Mircea Badea, Victor Ciutacu si Madalin Ionescu nu erau "Vedetele" de astazi, erau niste "truditori ai micului ecran" aflati in cautare de loc de munca.

madalin-ionescu-victor-ciutacu-poze-arhiva

La începuturile Realitatea TV, ambitiile lui Mihai Gadea (care este preot adventist), erau legate de zona religioasa, insa patronul de atunci a hotarat ca acesta sa se ocupe de o emisiune. Talk-show-ul social pe care l-a prezentat Mihai Gadea la Realitatea se numea In centrul atentiei. Va mai aduceti aminte ceva legat de aceasta emisiune??? Da.. nici noi.☺

Madalin Ionescu, cel care acum face show-ul de noapte la Kanal D a facut la început o emisiune istorica la Realitatea TV. Madalin Ionescu este profesor de istorie!

Bineinteles ca eminiunea nu a mers, si atunci i  s-a dat sa "execute" o emisiune despre chestii oculte, esoterice. Emisiunea s-a numit "Adevarul din spatele adevarului", si in ea se prezentau in general informatii legate de masonerie si tot felul de lucruri mai putin cunoscute de public, care atrageau si desigur aduceau rating.

mihai-gadea-mircea-badea-realitatea-tv

Mircea Badea si sora lui, Naty, au lucrat acum 10 ani la Realitatea TV. Atunci a aparut 30 de minute cu Mircea Badea, format care avea sa se dezvolte si sa devina peste ani "In gura presei" de acum.

Istoria Realitatii TV este una interesanta. In 2002 Realitatea TV a devenit prima statie de stiri transmise 24 de ore din 24, avand buletine informative la fiecare ora si doua benzi „crawl”, care rulau simultan in partea de jos a ecranului, unde sunt afisate cele mai recente informatii.

La data de 25 octombrie 2010, managementul Realitatea Media a fost preluat de Sebastian Ghita, proprietarul Asesoft.

In 30 aprilie 2011, omul de afaceri Elan Schwartzenberg a preluat 92% din actiunile postului de televiziune

Din martie 2013, televiziunea Realitatea TV este patronata de Cozmin Gusa si Maricel Pacuraru.
MAI POTI CITI