Pareri L'Oreal Magic Retouch pretul radacinilor perfecte intre colorari.

Sa ne facem o parere despre Pareri L'Oreal Magic Retouch, un spray 'magic' care promite multe... Foarte multe fete si femei se vopsesc in ziua de azi si toate se confrunta cu radacinile crescute. Ba mai mult, cu firele albe inestetice care apar intre vopsiri.

Cum toata lumea este de parere ca nu este deloc sanatos pentru par sa il vopsim des, L’Oreal a scos pe piata un produs nou: Magic Retouch!

Spray-ul  L'Oreal Magic Retouch camufleaza radacinile crescute printr-o singura pulverizare si mascheaza firele albe.

L'Oreal Magic Retouch se indeparteaza printr-o simpla samponare. Cei de la L'Oreal sunt de parere ca Magic Retouch ofera rezultate optime pentru radacinile mai deschise decat nuanta parului.
L'Oreal Magic Retouch pareri spray instant

Aplicatorul distribuie pigmentii de culoare cu precizie, acoperind temporar radacinile crescute si firele albe, asigurând totodata un rezultat uniform.

Spray-ul Magic Retouch este disponibil în 5 nuante, de la blond deschis la negru si are acelasi efect cu o vopsea de par temporara.

Dupa cum spuneam, culoarea rezista pana la primul spalat pe cap cand se indeparteaza prin samponare.

 L'Oreal Magic Retouch este primul spray instant pentru acoperirea radacinilor crescute intre colorari, care vine in mai multe nuante si care este extrem de usor de folosit.

Il puteti purta in geanta, aveti nevoie doar de o pulverizare rapida si gata, nu se mai vede nimic!

Nuantele  disponibile in care vine spray-ul de colorare  L'Oreal Magic Retouch sunt negru, saten, saten deschis, blond si blond deschis.


Tutorial utilizate spray L'Oreal Magic Retouch

Mod de utilizare  L'Oreal Magic Retouch:

1. Se agita spray-ul inainte de utilizare.

2. Se pulverizeaza de la o distanta de 10-15cm intr-un strat subtire.

3. L'Oreal Magic Retouch se aplica peste parul uscat si coafat. Nu aplicati prea mult produs, o pulverizare lejera este suficienta.

Si desigur pretul.... In magazinul online eMag, Spray instant L'Oreal Paris Magic Retouch pentru camuflarea radacinilor crescute intre colorari, 75 ml are pretul de 31 de lei.
MAI POTI CITI