Pareri Becuri inteligente Philips Hue, becuri LED cu personalizarea luminii prin aplicatia de Android sau iOS.

Inainte de a ne face o parere despre becurile inteligente Philips Hue sa va spune care este pretul acestora. Ei bine... un Set de 3 becuri inteligente LED Philips Hue, WiFi, E27, 10W, 600lm, lumina RGB are pretul de 1.194 lei pe eMag.

Este adevarat ca pretul acesta va permite sa puteti conecta maxim 50 de surse la un bridge Philips Hue si sa Controlati orice lumina conectata doar prin atingerea aplicatiei de pe smartphone.

Gama Philips Hue pentru acasa cuprinde atât becuri inteligente cu consum redus de energie (becuri clasice sau becuri de tip spot) cat si corpuri de iluminat cu LED integrat.

Kit-ul de baza consta în trei becuri LED RGB Wi-Fi si bridge-ul Hue, acesta fiind “podul” dintre becuri ai aplicatia Hue si putand conecta pana la 50 de surse de iluminat Hue.

Bridge-ul Hue este inima sistemului si reprezinta efectiv conexiunea intre aplicatie si becuri. Este un dispozitiv legat la reteaua Wi-Fi prin router si poate conecta simultan pana la 50 de becuri sau Prieteni Hue.
Pareri Becuri inteligente Led Philips Hue

Cele peste 200 de aplicaiii disponibile ofera posibilitatea de personalizare a luminii, de pe propriul dispozitiv inteligent mobil (telefon, tableta) – de la lumina alba functionala calda sau rece pana la scene de iluminat complexe cu nenumarate culori.

Va puteti juca cu nuantele, contrastul, lumina alba si spectrul culorilor pentru a crea iluminatul ideal. Si totul doar cu ajutorul tabletei sau telefonului.

Becurile Philips Hue au dulie E27 si se potrivesc in corpurile care au acest soclu.

Functia Timer permite schimbarea intensitatii luminoase in mod treptat pe parcursul unei perioade pre stabilite.

Utilizati Hue lux ca lumina de desteptare! Pre setarea luminii de desteptare cu o crestere treptata a intensitatii luminoase te va trezi din somn intr-o maniera blanda fara sunetele deranjante ale unei sonerii clasice.

De asemenea, aceasta functie permite stingerea treptata a luminii, ajutand astfel la un somn natural, nefortat de schimbarea brusca a luminii.

Daca lucati seara pana tarziu, puteti cu mare usurinta sa opriti sau sa porniti lumina de la distanta.

In acest fel va parea ca sunteti acasa chiar daca acest lucru nu este real. De asemenea lumina poate fi programata sa se aprinda sau sa se stinga la o anumita ora.

Becuri inteligente Philips Hue sunt ideale daca vreti sa plecati in vacanta dar sa para ca de fapt sunteti acasa.

Lumina se poate aprinde exact inante sa ajungi acasa, iar astfel nu in casa ta nu va mai fi intuneric atunci cand ajungi!

Parerea despre aceste becuri inteleginete de la Philips este ca ar putea reprezenta inceputul unei revolutii in domeniul iluminatului interior, Adevarate bijuterii tehnologice acestea fac parte din ceea ce se numeste "Internetul Lucrurilor (IOT)".

Pretul este mare pentru majoritatea romanilor iar daca ne uitam la ultimele atacuri DDOS facute cu ajutorul dispozitivelor inteligente conectate la internet, ne intrebam cat de sigur in fata hackerilor este Bridge-ul Hue. Comentarii

Trimiteți un comentariu