MURAT YILDIRIM ajutat de presedintele ERDOGAN sa faca cererea in casatorie logodnicei, actrita IMAN ELBANI

Presa din TURCIA a scris despre logodna indragitului actor MURAT YILDIRIM. Interesant cum actorul a fost ajutat in demersul sau de a cere mana iubitei chiar de PRESEDINTELE TURCIEI ERDOGAN.

Actorul este incantat ca presedintele ERDOGAN  aflat pe aeroportul din ANKARA i-a indeplinit dorinta si  l-a rugat pe tatal actritei sa accepte ca cei doi tineri sa se casatoreasca.

Si cum cererea a fost acceptata  putem spune ca MURAT YILDIRIM s-a logodit cu iubita sa superba, actrita fosta MISS, IMAN ELBANI.

MURAT si IMAN s-au cunoscut la LONDRA acolo unde traieste  frumoasa bruneta cu ochii albastri.
MURAT YILDIRIM ajutat de presedintele ERDOGANIMAN a sosit ieri in TURCIA si a fost primita cu mult fast si bucurie.

IMAN s-a integrat in familia actorului. Alaturi de MURAT au serbat-o pe sora actorului si au luat masa  intr-un restaurant. Bruneta   IMAN ELBANI este considerata una dintre cele mai frumoase femei si isi iubeste logodnicul. Atat de mult incat  nu a pus la suflet scandalul  de proportii in care a fost implicat MURAT YILDIRIM.

Alaturi de alte celebritati din TURCIA , MURAT YILDIRIM a fost implicat in scandalul cu drogurile. Instanta a decis in 2015 sa ii dea o pedeapsa de 10 luni si monitorizare timp de cinci ani.

MURAT s-a aparat si a spus ca a fost implicat in acest scandal dintr-o eroare. Intr-o convorbire telefonica cu prietenul sau KENAN IMIRZALIOGLU a folosit cuvantul film.

Cuvantul a fost cel care l-a bagat in necaz intrucat  politistii  au asociat cuvantul film  cu drogurile. Daca prietenul sau KENAN IMIRZALIOGLU a recunoscut ca a incercat gustul substantelor interzise, MURAT a negat si a spus ca  nu a consumat.

Pedeapsa i-a fost totusi data pentru consum de droguri .Interesant este ca sotia lui MURAT in acea perioada nu a dorit sa isi apere sotul la proces.

Indragitul actor MURAT YILDIRIM  a fost casatorit in perioada 2008-2014 cu actrita  BURCIN TERZIOGLU.

Acum MURAT traieste o frumoasa poveste de dragoste cu  actrita de origine marocana IMAN ELBANI. Nunta celor doi va avea loc la sfarsitul lunii decembrie 2016.

Se pare ca dupa nunta cuplul MURAT YILDIRIM si IMAN ELBANI se va stabili in LOS ANGELES.
Imane-El-Bani-biografie-vedete-turcia

Asta inseamna ca MURAT ori va face naveta  in scopuri profesionale ori va renunta la cariera de actor in TURCIA.

In mod ciudat MURAT nu cunoste nici limba araba si nici kurda. Asta desi parintii sai vorbesc fluent aceste limbi. Parintii actorului provin din MARDIN.

Tatal actorului este cadru didactic si vorbeste limba kurda  iar mama de profesie casnica vorbeste limba araba. Nici MURAT si nici sora sa  nu au invatat aceste limbi.

MURAT YILDIRIM unul dintre cei mai apreciati actori ai TURCIEI s-a logodit cu frumoasa actrita IMAN ELBANI. Incep o noua viata in AMERICA.

Presa din TURCIA  se intreaba  care ar fi motivele pentru care presedintele ERDOGAN a acceptat sa il ajute pe MURAT YILDIRIM sa faca cererea in casatorie.

Probabil ca a fost impresionat de  cei doi tineri  indragostiti. Suntem convinsi ca vor avea o nunta fastuoasa. Dar ne este  greu sa credem ca MURAT YILDIRIM va renunta la actorie.
MAI POTI CITI