Horoscop Chinezesc 2017 DRAGON! Mentineti armonia in cuplu si acordati atentie sporita partenerului de viata.

Horoscopul chinezesc 2017 DRAGON. Ani de nastere zodia DRAGONULUI 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012.

Neostenit si indraznet prin felul sau, Dragonul este in mod normal nerabdator de a face ceva. Insa, pentru ca este o fire suspicioasa, Dragonul este predispus la oscilatii, ezitari si poate lua decizii pripite. Va avea incredere in altii cu greu si tot asa isi va stapani emotiile. 

Atunci cand este suparat Dragonul trebuie sa vorbeasca cu el insusi. Dar pe cat este de iute la manie, pe atat este de marinimos, sincer si afectuos. In plus, Dragonii au un extraordinar simt al umorului.

Dragon Horoscop chinezesc general 2017 

Pe plan amoros, nativii zodiei Dragon care sunt singuri isi vor folosi din plin puterea naturala de seductie si vor flirta, vor avea cateva aventuri amoroase si vor avea cate ceva de invatat din toate acestea. 
dragon horoscop chinezesc 2017 dragoste bani sanatate

In ceea ce ii priveste pe Dragonii care au deja un partener, in anul Cocosului de Foc 2017 vor invata sa ii redescopere calitatile si sa se reindragosteasca de acesta. 

Pe plan profesional, vor fi extrem de solicitati insa nu le lipseste energia si daca dau dovada de un dram de imaginatie, vor putea scoate profituri frumusele de pe urma unor proiecte noi.

Dragon Horoscop chinezesc bani 2017

In acest an de foc Dragonilor li se se ofera sansa unei avansari care implica mai multa munca si timp liber consumat, dar nu trebuie sa dati cu piciorul unei asemenea oportunitati. 

E foarte probabil sa aveti succes mare in plan social si chiar in afaceri. 

Participati probabil la o petrecere alaturi de persoane influente sau la o intalnire de afaceri profitabila. Profitati de ocazie si comunicati in permanenta, indiferent de subiect!

Dragon Horoscop chinezesc sanatate 2017 

Pentru a se feri de influenta negativa a dezechilibrului dintre elemente, dragonii trebuie sa actioneze cu maximum de precautie. 

Chiar daca energia fizica si mentala pare ca debordeaza, acesta este anul în care nu este recomandat efortul fizic prelungit sau sporturile extreme. 

O atentie deosebita trebuie acordata unei diete sanatoase si echilibrata. Sarcina principala a Dragonilor va fi sa invete sa tina pasul cu schimbarile bruste care pot surveni peste noapte in viata lor.

Dragon Horoscop chinezesc dragoste 2017

Nativii zodiei Dragon da dovada de superficialitate in relatia de cuplu sau se poate intampla ca aceasta sa nu mai fie o prioritate. Daca isi doresc sa evite orice situatie neplacuta pe acest plan, trebuie sa acorde mai multa atentie partenerilor.

Gesturile, actiunile, sentimentele si pasiunea sunt toate amplificate la maxim sub semnul Cocosului de foc care guverneaza anul 2017. 

Este un an în care o relatie sentimentala toxica poate degenera si mai puternic, dar si anul în care o relatie de iubire stabila, bazata pe sentimente puternice poate ajunge la nivelul urmator.


Comentarii