Biografia EVA TIMUS pustoiaca din CHISINAU noua MICA VEDETA a moldovenilor un COPIL special si talentat

WIKI: ati auzit de micul star EVA TIMUS? Are doar 14 ani si  la aceasta varsta a cucerit  scena muzicii. EVA TIMUS este o NICOLE CHERRY a moldovenilor de peste PRUT.

Vocea sa i-a impresionat pe juratii concursurilor unde a participat micuta. Inca mai putem sa ii spunem micuta. In curand o adevarata domnisoara incantatore.

Conform biografiei EVA nu este doar cantareata. Este si castigatoarea titlului de MINI MISS MOLDOVA a editiei din 2011.

S-a nascut la 12 februarie 2002 la CHISINAU. Este eleva a SCOLII GENERALE "DIMITRIE CANTEMIR" din CHISINAU.

Urmeaza si cursurile SCOLII DE MUZICA " ALEXEI STIRCEA". EVA canta de la 10 ani.

Daca v-ati intrebat cum se simte pe scena ei bine  EVA spune ca simte fluturasi in stomac. Cand i se inmaneaza un nou premiu realizeaza cat de greu este sa iti croiesti un drum in muzica.
Biografie EVA TIMUS pustoiaca de 14 ani din CHISINAU

Dar gustul victorie nu se poate compara cu nimic. Drumul e greu precum o ascensiune  pe munte dar ce se castiga usor in lumea asta?

EVA fara falsa modestie simte ca este putin diferita fata de copiii de aceeasi varsta cu ea.

EVA nu crede in motto-ul acela care spune ca intr-o competitie este deajuns sa participi.

Atunci cand este pe scena oamenii o pot vedea si ea  comunica cu publicul.

Sa impartasesti aceasta experienta cu publicul este cel mai minunat lucru. Dca merita primul loc intr-un concurs asta ramane la latitudinea juriului. Treaba ei este sa cante cat mai bine sa impresioneze publicul.

Da, EVA crede ca VICTORIA este cea mai importanta. Dintre toate concursurile unde a participat cel mai greu i s-a parut la un concurs tinut in BULGARIA. Participau  concurenti extrem de bine pregatiti din RUSIA, POLONIA.

Un concurs cu mai multe sectiuni care permiteau concurentilor sa isi incerce sansa cel putin la una dintre sectiuni : dans, muzica.

La 14 ani EVA deja a decis ce va face in viitor. Isi doreste din toata inima o cariera in muzica. Vrea sa devina o profesionista o artista iubita de public. Putem spune ca EVA TIMUSH este cu siguranta pe drumul cel bun.

Incet dar sigur talentul micutei EVA a  iesit la suprafata. In 2015 termina pe locul al cincelea la concursul NEW WAVE JR. Mai apoi a cucerit juriul concursului de talente la GOLOS DETE 3 si mai apoi la DVA GOLOS.

Dupa repurtatrea acestor succese EVA a plecat intr-un turneu in mai multe tari  din FEDREARIA RUSA. Ultima ei realizare este aparitia intr-un videoclip al artistului GAZMANOV si el fiul artistului OLEG GAZMANOV.

EVA TIMUSH a  fost invitata sa cante si la MOLDOVA FASHION WEEK. OLGA BLANC a felicitat-o pe EVA pentru prestatia stralucitoare. EVA este o fata curajoasa.

Ea a participat si la concursul NEXT STAR ROMANIA unde a facut o impresie buna. Canta la cele mai importante evenimente  de pilda a fost invitata la deschiderea concursului CUPA MOLDOVEI.

E uimitoare EVA cum isi recunoaste si greselile. Spune ca nu astepata ca altcineva  sa ii spuna daca a gresit pentru ca dintre toti ea stie sigur cel mai bine cand lucrurile nu stau bine.


Eva Timus canta melodia interpretata de Katy Perry - "Roar" la Next Star

Evident spune micuta numai cine nu munceste nu greseste. Si mai stie ca doar munca staruitoare o va duce spre succes.

Cand va mai creste va dori sa incerce sa intre si in lumea showbizului si mai apoi de ce nu i-ar placea sa incerce o cariera si in actorie. Mai e mult pana atunci asa ca EVA merge   intr-o cariera doar in muzica.

Desi in copilarie i-ar fi placut  sa devina medic de copii acum e clar. A lasat deoparte trusa medicala necesara pentru consult si tratamente medicale. Era un joc de-al copilariei.

Eva visa in copilarie si la o cariera in actorie si se vedea si o pictorita  stralucita. EVA TIMUSH este un nume de care vom mai auzi.

Un COPIL VEDETA.! Un copil al anului 2016.

Care stie de pe acum ce vrea de la viata. Are toate atuurile pentru a deveni  o cantareata de succes.
Este frumoasa, talentata si ambitioasa.

Ii uram succes EVEI TIMUSH. O VOCE deosebita!


Comentarii

Trimiteți un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul parerilor trimise spre publicare.