Horoscop Chinezesc 2017 CAPRA! Zodiac chinezesc previziuni anuale zodia CAPRA!

Horoscopul chinezesc 2017 CAPRA. Ani de nastere zodia CAPREI 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015, 2027.

Zodia chinezeasca a Caprei nu vrea nici putere, nici onoruri. Este în elementul ei in miezul lucrurilor si ignora cu desavarsire latura "meschina" a vietii, care înseamna contracte, costuri si profit.

Nu sta locului si nu se poate dedica mult timp unei activitati. La cel mai mic semn de plictiseala, se avanta spre alt activitati.

Capra Horoscop chinezesc general 2017 Anul 2017 Nativii zodiei Capra se incred foarte mult in organismul lor rezistent, drept pentru care nu prea dau atentie sanatatii si doctorilor. Riscul este acela de a descoperi bolile doar cand ajung intr-un stadiu avansat.

Atentie, fiindca in anul 2017  va puteti alege cu necazuri de sanatate!
2017 CAPRA  Zodiac chinezesc previziuni horoscop anual

Daca vreti sa evitati complicatiile, ingrijti-va, duce-ti o viata sanatoasa, faceti-va controale medicale regulate (inclusiv controale stomatologice) si mergeti la doctor pentru orice manifestare anormala a organismului.

Un domeniu în care Caprele exceleaza în  2017 este cel al informatiei si comunicarii. Tot anul 2017 este favorabila studiilor, scrisului, discursurilor, interviurilor si negocierilor.

Capra Horoscop chinezesc bani 2017 Situatia devine mai optimista din iunie 2017. Timp de un an configuratiile astrale va vor aduce oportunitati legate de cariera si bani, va vor incuraja studiile, specializarile, demersurile publicistice sau culturale si calatoriile de afaceri (dar si de placere).

De bani Caprele nu au a se  plange in anul 2017, desi se contureaza un anumit stres financiar in lunile mai si decembrie 2017.

Cu toate acestea, ar fi bine sa evitati speculatiile financiare pentru ca exista alte modalitati pentru a va imbunatati bugetul

Calculati foarte bine resursele financiare de care dispuneti ca sa nu fiti nevoiti sa faceti împrumuturi pentru a va implini dorintele cele mai mari.


Capra Horoscop chinezesc dragoste 2017 In iunie-august 2017 senzualitatea Caprei debordanta este dublata de romantism.

Intervalul octombrie-noiembrie 2017 poate aduce nativilor zodiei Capra atractii irezistibile si unele decizii legate de cuplu.

Pe scurt, anul 2017 poate fi bun pentru relatia existenta, dar pare mai interesant pentru o noua iubire.

Nativii singuri din semnul Caprei pot fi afectati, de asemenea, de aceste influente: caci o intalnire importanta se poate ivi pentru multi dintre ei.

Aventurile amoroase pe care le poi avea vor fi pasionale, puternice, clar nonconformiste. Dar nu vor tine prea mult. Unele cupluri s-ar putea clatina si dn cauza gafelor facute de unul dintre parteneri. Comentarii

Trimiteți un comentariu