Acatistul Sfantului Nicolae Ajutor pentru Casatorie. Cele mai recomandate rugaciuni.

Mai este putin pana pe 6 decembrie 2016, cand crestinii ortodocsi il praznuiesc pe Sfantul Nicolae, unul dintre cei mai populari sfinti din calendar.

Dupa o viata plina de vrednicii, Sfantul Nicola a trecut în vesnicie la 6 decembrie 343, moastele sale petrecând o vreme la Mira (pâna în sec. VIII), apoi la Bari - Italia, duse aici din cauza navalirii saracinilor (turci), iar din anul 1967, prin întelegere frateasca între Papa Paul al VIlea si Patriarhul Atenagora, o parte din ele au fost readuse în Orient, la Constantinopol.

Mana dreapta a Sf Nicolae se gaseste acum la Biserica Sf. Gheorghe Nou din Bucuresti, spre marea bucurie a slujitorilor de aici si a credinciosilor care frecventeaza acest Sfânt Lacas.

Daca vrei o casatorie buna, in care juramintele facute în ziua nuntii sa nu se destrame niciodata, pune-ti nadejdea în ajutorul lui Dumnezeu.
acatist pentru casatorie grabnica acatist pentru gasirea sufletului pereche

Roaga-te si fa-i cunoscute planurile tale Lui. Descopera-i Lui voia si dorintele tale si El va plini, daca ceea ce ceri îti este de folos.

Exista multi sfinti care si-au aratat disponibilitatea de a-i ajuta pe care care cauta sufletul pereche sau care voiesc sa se casatoreasca grabnic.

Pentru casatorie, cele mai recomandate rugaciuni sunt cele catre Sfântul Ierarh Nicolae, si acatistele Sfintei Chirachi sau Sfantului Leontie de la Radauti.

Rugaciunea Sfantului Nicolae. Rugaciunea se citeste cu multa credinta in Dumnezeu!

O, preabunule parinte Nicolae, pastorul si invatatorul celor ce alearga cu credinta catre a ta folosire si cu fierbinte rugaciune te cheama pe tine, sarguieste degrab a le ajuta; izbaveste turma lui Hristos de lupii cei ce o rapesc pe ea, si toate partile crestinesti le ocroteste si le pazeste prin sfintele tale rugaciuni de galcevile lumesti, de cutremur, de venirea altor neamuri, de robie si de razboiul cel dintre noim, de foamete, de potop, de sabie, de boala si de moarte grabnica; si precum ai miluit pe cei trei barbati care sedeau in temnita si i-ai izbavit pe ei de mania imparatului si de taierea sabiei, asa ne miluieste si pe noi cei ce cu mintea, cu cuvintul si cu lucrul suntem intru intunericul pacatelor si ne izbaveste de mania lui Dumnezeu si de chinul cel vesnic ca, prin solirea ta, cu ajutorul, cu mila si cu harul lui Hristos, Dumnezeu sa ne dea viata lina si fara de pacat, ca sa vietuim in veacul acesta, si de partea starii de-a stanga sa ne izbaveasca, si in partea de-a dreapta, impreuna cu toti sfintii, sa ne invredniceasca. Amin.

Pe langa aceasta rugaciune care se spune in fiecare zi, cei care isi doresc o familie, este bine sa mai citeasca Paraclisul Maicii Domnului si Acatistul Sfantului Nicolae Episcopul Mirelor Lichiei, care este facator de minuni. 
MAI POTI CITI