WIKI la DUBLU CIPRIAN CATUNESCU aka UNGURU BULAN si SEBASTIAN COTOFANA noii veniti la PRO FM

Nu se poate sa nu fi auzit pana acum de irezistibilii UNGURU BULAN, FRATICA, C8ILU, GUSHTERU. Si precis ati aflat demult de COTOFAN TEST aka POLITIA MUZICII.

Vorbim de personaje ce fac de zece ani incoace delicul romanilor ce  apreciaza umorul de calitate.

Aceste personaje fac parte din proiectele a doi tineri ambitiosi si supertalentati oameni de radio.

Recent ei s-au alaturat echipei MATINALULUI realizat de GREEG si ONUC la postul de radio PRO FM.

Vorbim de CIPRIAN CATUNESCU aka UNGURU BULAN si SEBASTIAN COTOFANA faimos pentru POLITIA MUZICII aka COTOFAN TEST.

Pentru ca ANDREI GHEORGHE cel care realiza de doi ani matinalul de la PRO FM impreuna cu GREEG a fost indepartat  de catre cei de la DIGI 24 conducerea s-a reorientat.

Biografie CIPRIAN CATUNESCU Unguru Bulan
Si dupa ce  cei din conducerea DIGI 24 au fost implicati intr-un scandal cu VLOGGERI au reevaluat situatia.

Pacat ca ANDREI GHEORGHE cel care a format multi multi oameni de radio a fost indepartat invocandu-se motivul ca ar fi batran si nu s-ar mai potrivi  cu publicul de la radio PRO FM.


Nu vreau sa mai intru in amanunte dar sa ii amintim domnului COSMIN PRELIPCEANU un lucru. Pe vremea cand ANDREI GHEORGHE revolutiona lumea radioului cu emisiuni ca MIDNIGHT KILLER si "13-14" dansul  habar nu avea cu se mananca munca in radio.

In ciuda detractorilor  ANDREI GHEORGHE are multi fani care asteapta sa il auda pe OMUL cu cea mai BUNA VOCE de RADIO. Si creator de CONTINUT si  de multe lucruri destepte.

CIPRIAN CATUNESCU cel care se identifica cu personajul UNGURU BULAN vine din BAIA MARE. Aici si-a facut ucenicia la RADIO ALFA BAIA MARE.

Ca in vremurile bune pe cand lumea lucra cu pasiune in radio CIPRIAN a fost rand pe rand DJ, animator si om de productie.

Sosit in capitala ajunge la postul KISS FM unde isi petrece 8 ani frumosi si realizeaza timp de doi ani emisiunea de MATINAL. In 2014 CIPRIAN CATUNESCU pleaca de la RADIO KISS.

Si din 2014 s-a  apucat de munca in online. Aici a cunoscut faima UNGURU BULAN. Si numele acestui personaj a fost ales de public. Mai mult de public decat de creatorul CIPRIAN.

Si nu este un nume care sa poata fi privit xenofob nu. Mai degraba personajul vrea sa arate  ca romanii se inteleg bine cu ungurii.

Dupa ce a fost dezvoltat in radio persoanjul UNGURU BULAN cunoaste o extindere  in mediul online.

Asa a ajuns  UNGURU BULAN alaturi de "fratii" GUSHTERU, C8ILU si FRATICA sa aiba pagina de FACEBOOK cu 630.000 de fani plus un canal de YOUTUBE cu 240.000 de SUBSCRIBERI si peste 90 de milioane de vizualizari.

Mai apoi pentru ca personajele nu aveau un chip s-au creat o serie de animatii care sa ii faca vizbili pe stimabili. Si daca chiar vreti sa stiti  numele personajelor nu sunt chiar nume ci PORECLE.

UNGURU BULAN este porecla personajului din brand. A venit vremea celor cunoscuti drept "LUZARII DE PE ELECTROLIZEI" si un videovlogg numit TARA LUI FRATICA.

Si sa nu uitam desigur de  PAPUSOVLOGGERII care au capatat si forma unor hand puppets.

Aventurile personajelor care au devenit BRAND vor putea fi ascultate in matinalul realizat de GREEG si ONUC in fiecare zi de luni, miercuri si vineri.

CIPRIAN CATUNESCU a privit oferta de a lucra in echipa matinalului de la PRO FM ca pe o adevarata provocare si a fost tare incantat. Doreste sa se dezvolte in cadrul echipei.

Din 24 octombrie 2016 ascultatorii PRO FM se vor intalni cu SEBASTIAN COTOFANA cel care a devenit faimos gratie ideii de COTOFAN TEST aka POLITIA MUZICII.

SEBASTIAN COTOFANA BIOGRAFIA BLOG VEDETESEBASTIAN va incerca sa duca PRO FM-ul outdoor si va tine calea trecatorilor va fi cel care ii va provoca pe invitatii matinalului sa ia parte la COTOFAN TEST.

Subiectele fierbinti din muzica din lumea artistilor vor fi dezbatute. SEBASTIAN COTOFANA este totalmente indragostit de munca de RADIO. Atunci cand a venit la studii in capitala s-a si angajat la un post de radio online.

Venirea sa la RADIO ZU a ridicat cota matinalului si proiectul lansat online deja luase avant. Plin de imaginatie SEBASTIAN a lucrat si  in domeniul copywrting-ului.

Dupa plecarea de la RADIO ZU ,SEBASTIAN a continuat munca in online si a inceput sa mearga in turnee cu spectacole de STAND UP COMEDY. Si a dovedit ca este un COMEDIANT DE SUCCES.

Anul trecut a avut spectacole in mai multe orase din tara: BUCURESTI, ORADEA, SIBIU, ARAD, CRAIOVA, BRASOV. Succesul spectacolelor a fost pe masura talentului sau si in strainatate.

SEBASTIAN COTOFANA a mers in turnee in DUBLIN,MUNCHEN, STUTTGART, VIENA. Biletele la spectacole au fost SOLD OUTdin prima zi.

SEBASTIAN a prezentat si" OMUL STRAZII" si de acum publicul ce asculta PRO FM va avea ocazia sa inceapa ziua bine dispusi.

SEBASTIAN COTOFANA isi va provoca invitatii la COTOFAN TEST si desigur  ne va informa despre cele mai interesante subiecte din POLITIA MUZICII.

Atat SEBASTIAN COTOFANA  cu POLITIA MUZICII si COTOFAN TEST cat si CIPRIAN CATUNESCU aka UNGURU BULAN s-au alaturat  echipei PRO FM.


Asculta Unguru' Bulan - Parascheva 2016

Cei mai fericiti de alegerea oamenilor de radio vor fi ascultatorii. Voi dragilor,  ce posturi de radio ascultati?

Aveti vreo preferinta in materie de emisiuni matinale ? Vremurile se schimba dar oamenii profesionisti de radio sunt greu de gasit.

HUIDU si GAINUSA sunt istorie in materie de radio,  ANDREI GHEORGHE a fost deja "scos la pensie" iar DOBRO si CRAIO s-au despartit.

La moda sunt  pastilele umoristice, bancurile si VIDEO VLOGGERII. Si UNGURU BULAN cu toata gasca rezista de zece ani si mai bine.