Pareri ZINC MASTICABIL de la JAMIESON pretul placut al imunitatii care lupta cu gripa si raceala.

Sa ne facem o parere despre tabletele masticabile Jamieson cu zinc si vitamine care ne promit o imunitate de fier si un gust placut pentru o administrare usoara.

Zincul cu vitaminele C, D si Echinacea de la Jamieson se prezinta sub forma de tablete masticabile, ideale pentru cei care prefera acest tip de administrare.

Zincul cu vitaminele C, D si Echinacea de la Jamieson este un mineral esential ce combina 4 ingrediente care ajuta la combaterea simptomelor de raceala si gripa, intarind sistemul imunitar.

Pe langa functia sa principala de intarire a sistemului imunitar, zincul are un efect antioxidant si ajuta la mentinerea unui nivel optim de sanatate.

Valoarea reala a zincului pentru sanatatea organismul uman este cu mult mai mare decat parerea formata despre acest element in general.
pareri forum zinc masticabil jamieson helpnet

Pentru aceasta, trebuie sa examinam rolul acestuia in cadrul fiziologiei umane.

Organismul uman contine aproximativ 2 pana la 3 grame de zinc, care poate fi intalnit in oase, dinti, piele, ficat, muschi, leucocite etc.

Din cauza ca niciuna dintre acestea nu poate constitui o rezerva constanta de zinc, pentru a-si putea asigura cantitatea zilnica optima din acest mineral, organismul depinde de asimilarea sa pe cale alimentara.

Iata in ce mod reactioneaza organismul uman in lipsa zincului:
  • scade rezistenta la boli
  • încetineste dezvoltarea fizica, mentala
  • încetineste vindecarea ranilor
  • afecteaza fertilitatea.
  • favorizeaza aparitia unor afectiuni la nivelul pielii
Studiile au aratat ca zincul poate fi un remediu eficient pentru tratarea cosurilor si acneei.

Suplimentele cu zinc ajuta la reducerea severitatii si duratei unei raceli si a altor boli usoare. Zincul reduce cantitatea de citokine pro-inflamatorii care agraveaza starea organismului în timpul unei raceli sau infectii.

Formula inovatoare JAMIESON care contine vitaminele C, D si Echinacea are ca avantaj absorbtia rapida a principiilor active in organism.

Zincul cu vitaminele C, D si Echinacea de la Jamieson ofera  pe langa efectele bine cunoscute ale zincului si  un gust foarte placut de cirese salbatice sau miere cu lamaie.

Mod de administrare Zinc masticabil Jamieson

Adulti de peste 19 ani: 1-5 tablete de zinc masticabil pe zi, la aparitia primelor semne de raceala, gripa sau dureri in gat.

A se dizolva lent in cavitatea bucala, dupa masa.

A se administra cu cateva ore înainte sau dupa orice medicament. A nu se utiliza daca blisterul a fost deteriorat.


Comentariile sunt inchise