AVEMAR Granule o parere despre aliment dietetic special pentru tratamentul cancerului.

Producatorii sunt de parere ca AVEMAR este eficient prin cresterea imunitatii organismului uman in perioada tratamentului pentru cancer si dupa incheierea acestuia. 

A fost demonstrat conform studiilor stiintifice, ca AVEMAR  creste protectia organismului impotriva proliferarii celuleor canceroase si are un predominant efect imunomodulator.

Un plic (17 g) de Avemar granule contine 8,5 g de Avemar pulvis (pudra). 

Avemar pulvis este un extract special, patentat, produs prin tehnologii farmaceutice, prin care germenul de grau reprezinta doar materia prima initiala.

Germenii de grau sunt embrionii semintelor de grau, bogati in proteine, fibre, grasimi nesaturate, vitamina E, vitamina B1, B2, B6, fosfor, zinc, tiamina, magneziu si acid pantotenic. 
avemar-granule-pareri-forum-medical

Datorita unei componente numita benzochinona, germenii fermentati previn aparitia cancerului.

Se recomanda administrarea continua a AVEMAR , fara intreruperi, chiar si dupa terminarea tratamentelor oncologice, chiar si mai multi ani, pana la videcarea completa.

Pentru pacientii cu greutatea corporala de pana la 90 kg se recomanda un lic de AVEMAR  pe zi, preparat conform instructiunilor.

AVEMAR trebuie administrat cu aproximativ o ora inainte de masa. Pentru greutate corporala de peste 90 kg se recomanda administrarea a 2 plicuri zilnic distribuite unul dimineata si unul seara.

AVEMAR nu se administreaza copiilor sub varsta de 14 ani.

Pentru prepararea unei singure doze se toarna continutul unui plic (17 g) într-un pahar. Se adauga 100-200 ml de apa (apa minerala plata), se amesteca bine si se bea întreaga solutie. A se consuma la cel mult 30 de minute de la preparare! Solutia neconsumata în acest interval de timp trebuie aruncata!

Avemar granule se poate prepara si cu bauturi racoritoare, ceai, chefir, iaurt, cacao sau lapte. 

Experienta arata ca folosirea unui lichid racoros sau rece rezulta o solutie mai placuta pentru consumul preparatului Avemar granule. 

Este important ca lichidul folosit la preparare sa nu fie cald sau fierbinte! 

Nu se recomanda folosirea oricarui lichid cu continut de vitamina C (acid ascorbic sau aditivul alimentar E 300) pentru prepararea solutiei.

Solutia preparata conform instructiunilor se poate administra si prin sonda gastrica (în acest caz este indicata dizolvarea Avemar doar într-o cantitate mica de apa).

Pret Avemar granule (30 de plicuri): 360 lei. Un pret care pentru multi pacienti poate fi destul de mare.

Parera noastra este ca germenii de grau au o efecienta demonstrata in pastrarea sanatatii iar  Avemar pulvis cu siguranta este un extract care concentreaza toate ingredientele sanatoase din germenii de grau, insa datorita pretului mare va puteti orienta si spre consumul zilnic pe perioade lungi de germeni de grau atent selectionati.

O punga de GERMENI DE GRAU, 300 GR SOLARIS PLANT are pretul de 3 lei!!!


Comentarii