Pareri LENTILE de Contact Air Optix Night and Day Aqua, lentile inteligente care permit ochilor sa respire.

Inainte de a ne face o parere despre lentilele de contact Air Optix Night and Day, nu ignorati cateva sfaturi de baza in utilizarea lentilelor de contact.

Verificati ambalajul lentilelor de contact unainte de aplicare daca lentilele au dioptrii diferite, notati de la început cutia aferenta fiecarui ochi pentru a evita confuziile.

Mereu, inainte de manevrarea lentilelor de contact, spalati constiincios mainile si stergeti-le cu un prosop care nu lasa scame.

Utilizati lentilele numai daca ambalajul si folia blisterului sunt sigilate. Nu utilizati lentilele de contact dupa data de expirare.

Despre Lentilele de contact AIR OPTIX - Night & Day  - AQUA se poate spune fara a gresi, ca sunt lentile de contact sferice din silicon hidrogel ce pot fi purtate 24 de ore pe zi pana la 30 de zile si nopti consecutiv, avand dioptrii intre +6.00 si -10.00.
pareri-forum-lentile-air-optix-aqua-night-and-day

Lentilele de contact AIR OPTIX - Night & Day  - AQUA - sunt realizate dintr-un material revolutionar, diferit de cel al lentilelor de contact traditionale si special conceput pentru purtare pe termen lung.

Aceste lentile de contact permit trecerea a pana la de 6 ori mai mult oxigen spre cornee, permitand ochilor sa respire pe durata purtarii.

Structura materialului mentine umiditatea si împiedica deshidratarea lentilei conferind astfle o senzatie naturala, sanatoasa si confort sustinut pe tot timpul purtarii lor.

Aberatile sferice sunt controlate, lentila asigurand confort optim si claritate vizuala cu AIR OPTIX NIGHT & DAY AQUA ochii arata si se simt sanatosi.

Pretul lentilelor de contact Air Optix Night and Day Aqua (6 lentile) este de aproximativ 195 lei

Parerea noastra este ca lentile de contact  Air Optix Night and Day sunt special create pentru purtatorii cu un program de lucru incarcat, pentru cei care calatoresc mult, sau pentru cei care, pur si simplu, vor sa scape de grija îndepartarii lentilelor pe timpul noptii sau a somnului indiferent de momentul zilei.

Lentilele de contact AIR OPTIX Night & Day  - AQUA - sunt atat de confortabile, incat veti uita pur si simplu ca le purtati. In plus, veti avea o vedere clara tot timpul – chiar si daca va treziti in timpul noptii.

Cand le purtati continuu intreaga perioada de 30 de zile, nu mai este nevoie nici sa le curatati zilnic.

celadrin forte capsule pareri indicatii, doctor mihai ionac pareri, oftalmologie suceava cristina david, Pareri lentile de contact AIR OPTIX Night Day, 
MAI POTI CITI