Biografia Seila Abdulamit de la presedinte UNSR la PSD.

Alegeri parlamentare 2016. Biografia Seila Abdulamit, ca sa stiti cu cine votati.

Daca PNL o are pe Mara mares aka "Printeasa cartof" iar USR-ul lui Nicusor Dan defileaza la Iasi cu Chichirau, iata ca PSD o arunca in lupta electorala pe Seila Abdulamit.

Asadar sa vedem care este CV-ul Seila Abdulamit pentru a ne da seama de ce o vrea PSD in Parlament.

Secretar general adjunct Uniunea Nationala a Studentilor din Romania si apoi presedinte a UNSR, in prezent Seila Abdulamit este, conform Likedin, IT Business Analyst la Vodafone.

Absolventa a Facultatii de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti, Seila a activat in cadrul organizatiilor studentesti inca din 2009, ajungand in 2012 secretar general adjunct al Uniunii Nationale a Studentilor din Romania (UNSR), federatie care inglobeaza  ONG-uri din peste 14 centre universitare.

biografia cv seila abdulamit psd

Din 2011 Seila Abdulamit a fost implicata in activitatile Agentiei Romane de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior(ARACIS), reprezentand studentii in Consiliul ARACIS, fiind implicata in activitati privind asigurarea calitatii (conferinte, sesiuni de formare, dezbateri).

Sheila Abdulamit a fost deasemenea membru al Departamentului de Acreditare in cadrul Consiliului ARACIS.

Tot din biografia profesionala aflam ca Seila are urmatoarele atestari: Project Management, Formator si Business Analysis.

Se pare ca frumoasa fosta sefa a studentilor l-a impresionat pe Liviu Dragnea acum un an, cand acesta a dorit sa faca o vizita în caminul din Regie in care si-a petreut studentia.

Seila apare în filmuletul postat pe FaceBook in care Dragnea a jucat rolul nostalgicului.

Putem spune ca Seila Abdulamit este noua bomba sexi pe care Liviu Dragnea o vrea în Parlament.

Ea a primit un loc eligibil chiar pe lista de deputati de la Bucuresti si se pare ca i-a luat locul Catalinei Stefanescu în preferintele liderului  PSD.

liviu dragnea si  Seila Abdulamit iubire de partid

Liviu Dragnea a mai propulsat inca trei femei, pe lista de la Teleorman, la el acasa.

Carmen Daniela Dan, mana dreapta a lui Dragnea în judet, a fost pana acum cateva zile Prefect de Teleorman. Din ianuarie sepera ca va fi senator de Teleorman.

Cristiana Piper Savu, sotie de consilier judetean al PSD si fosta sefa a Protectiei Consumatorului Teleorman, a primit si ea un loc pe lista de deputati.

A treia doamna care a condus judetul lui Dragnea si a primit un loc pe listele de deputati este Violeta Radut, consilier la Primaria Alexandria.