Biografia Seila Abdulamit de la presedinte UNSR la PSD.

Alegeri parlamentare 2016. Biografia Seila Abdulamit, ca sa stiti cu cine votati.

Daca PNL o are pe Mara mares aka "Printeasa cartof" iar USR-ul lui Nicusor Dan defileaza la Iasi cu Chichirau, iata ca PSD o arunca in lupta electorala pe Seila Abdulamit.

Asadar sa vedem care este CV-ul Seila Abdulamit pentru a ne da seama de ce o vrea PSD in Parlament.

Secretar general adjunct Uniunea Nationala a Studentilor din Romania si apoi presedinte a UNSR, in prezent Seila Abdulamit este, conform Likedin, IT Business Analyst la Vodafone.

Absolventa a Facultatii de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti, Seila a activat in cadrul organizatiilor studentesti inca din 2009, ajungand in 2012 secretar general adjunct al Uniunii Nationale a Studentilor din Romania (UNSR), federatie care inglobeaza  ONG-uri din peste 14 centre universitare.

biografia cv seila abdulamit psd

Din 2011 Seila Abdulamit a fost implicata in activitatile Agentiei Romane de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior(ARACIS), reprezentand studentii in Consiliul ARACIS, fiind implicata in activitati privind asigurarea calitatii (conferinte, sesiuni de formare, dezbateri).


Sheila Abdulamit a fost deasemenea membru al Departamentului de Acreditare in cadrul Consiliului ARACIS.

Tot din biografia profesionala aflam ca Seila are urmatoarele atestari: Project Management, Formator si Business Analysis.

Se pare ca frumoasa fosta sefa a studentilor l-a impresionat pe Liviu Dragnea acum un an, cand acesta a dorit sa faca o vizita în caminul din Regie in care si-a petreut studentia.

Seila apare în filmuletul postat pe FaceBook in care Dragnea a jucat rolul nostalgicului.

Putem spune ca Seila Abdulamit este noua bomba sexi pe care Liviu Dragnea o vrea în Parlament.

Ea a primit un loc eligibil chiar pe lista de deputati de la Bucuresti si se pare ca i-a luat locul Catalinei Stefanescu în preferintele liderului  PSD.

liviu dragnea si  Seila Abdulamit iubire de partid

Liviu Dragnea a mai propulsat inca trei femei, pe lista de la Teleorman, la el acasa.

Carmen Daniela Dan, mana dreapta a lui Dragnea în judet, a fost pana acum cateva zile Prefect de Teleorman. Din ianuarie sepera ca va fi senator de Teleorman.

Cristiana Piper Savu, sotie de consilier judetean al PSD si fosta sefa a Protectiei Consumatorului Teleorman, a primit si ea un loc pe lista de deputati.

A treia doamna care a condus judetul lui Dragnea si a primit un loc pe listele de deputati este Violeta Radut, consilier la Primaria Alexandria.

alegeri parlamentare 2016 data, Biografia Cosette Chichirau, Biografie  Seila Abdulamit, Seila Abdulamit CV PSD,
MAI POTI CITI