Treceți la conținutul principal

Biografie MARA MARES sexy penelista in varsta de 24 de ani care candideaza la Camera Deputatilor.

Dincolo de rezultate, alegerile parlamentare 2016 aduc si cate un pic de cancan. Exemplu este Mara Mares, o tanara de 24 de ani din Brasov care candideaza la Brasov pe primul loc pentru Camera Deputatilor ea fiind fiica fostului lider al filialei PDL.

Poate pentru "batranii" si "greii" din politica le este dificil sa accepte ca o tanara de 24 de ani  sa le "ia fata". Asadar, sa vedem care este biografia penelistei Mara Mares.

Mara Mares este fiica consilierului judetean Ioan Mares, fost presedinte al PDL Fagaras.

Mara a plecat sa studieze la Londra acum opt ani, pe cand era in clasa a 10-a.

De la Colegiul National „Doamna Stanca” Fagaras  a ajuns la un liceu din Oxford, apoi si-a continuat studiile la Londra, la King’s College, University of London, în prezent fiind masteranda în politici publice europene la University College London.

De cel putin un an Mara Mares activeaza în organizatia de tineret a PNL.

mara mares biografie sexi penelista din fagaras

Suna bine nu? Mara Mares are un CV care la prima vedere impresioneaza.

Interesant este faptul ca numele Marei Mares apare, în noiembrie 2014, ca semnatar al scrisorii de protest adresata guvernantilor Romaniei, în scandalul „Votul din Diaspora” de la alegerile prezidentiale, alaturi de alti 18 colegi de ai de la King’s College si alti 10 studenti români de la alte universitati din Anglia.

Prin programul de mobilitate Erasmus, Mara Mares a petrecut un an la Madrid, studiind stiinte politice in limba spaniola, iar in ultimul an a urmat masterul la UCL.

In iulie 2016, in calitate de masterand in politici publice, Mara Mares apare intr-un interviu la Ziarul Financiar Live, vorbind despre consecintele Brexit-ului.

Cu aceasta ocazie Mara a povestit si despre viata ei în Marea Britanie. Atunci cand s-a mutat la Londra, ea spune ca a simtit un „soc cultural, dar si un soc al educatiei, pentru ca era un sistem complet diferit.

Comparând sistemele educa­tio­nale, Mares afirma ca în România sen­timentul de competitie este mai mare ca în Marea Britanie, unde exista sen­timentul de echitate sociala. „Tinerii au simtul cooperarii, sunt incurajati sa lucreze împreuna, iar lucrul acesta anihileaza competitia.“

cv mara mares fagaras wiki de fata ambitioasa

Ziarul Cancan o numeste pe Mara Mares "printesa cartofilor".

Mara are banii ei, de la tatal ei! Ioan Mares a muncit o viata întreaga (n-a facut numai politica la nivel judetean) fiind unul dintre cei mai mari producatori de cartofi de Fagaras.

De aici, tinerei i-a revenit o zestre consistenta, dar si porecla pe care i-o dam azi: ”Printesa cartofilor”!

Aviz amatorilor! Mara Mares nu este genul acela de femeie care sa aiba nevoie de sprijinul vreunui iubit potent politico-financiar, ci se descurca în politica pe propriile picioare.

Pacat ca fata nu candideaza din partea USR-ul sa putem spune si noi: "In sfarsit ai cu CINE"!!!