Pareri Kalma Gas de la Pharmalife carbune activ care combate balonarea.

Kalma Gas este un produs Pharmalife special creeat pentru a lupta eficient impotriva meteorismului intestinal si flatulentei excesive.

Principala caracteristica a carbunelui activ este puterea mare de adsorbtie - este vorba despre un fenomen de fixare si acumulare a moleculelor unui lichid sau gaz, pe suprafata unui corp solid, de aceea Kalma Gas are in compozitiei carbune natural activ.

Pe langa carbunele activ gasim in compozitia Kalma Gas, menta si ulei esential de fenicul, ingrediente cu rol deosebit in imbunatatirea digestiei si a absorbtiei aerului in abdomen.

Preparatele pe baza de fenicul sunt recomandate in caz de: sindroame dispeptice, atonie digestiva, balonare, digestie lenta,constipatie, colici abdominale la bebelusi, colita, enterocolita etc.
parere kalma gas carbune medicinal balonare

Flatulenta sau balonarea apare in urma inghitirii aerului sau din actiunea normala a bacterieriilor asupra substantelor nedigerate din colon.

O parte importanta a cauzelor care produc flatulenta o poarta ineficienta digestiei, indusa de consumul haotic si amestecul necorespunzator al alimentelor, asa cum este bine-cunoscuta combinatie dintre friptura si cartofi sau tocatura de carne si orez, respectiv grasimi si carbohidrati.

Flatulenta excesiva poate fi si efectul unei serii de tulburari, cum ar fi dispepsia, sindromul de malabsorbtie, constipatia, gastroenteritele, intoleranta la lactoza, care se asociaza cu diaree si crampe, sindromul de colon iritabil, insuficienta pancretica, obstructia intestinala, diverticuloza, parazitoza sau hipotiroidia

Revenind la Kalma Gas, carbunele vegetal din compozitie odata inghitit, inveleste peretii stomacului si devine un absorbant natural al gazelor intestinale.

Kalma Gas de la Pharmalife are actiune dezinfectanta si elimina halitoza provocata de fermentatia intestinala excesiva.

Kalma Gas se administreaza cu aproximativ jumatate de ora dupa mesele principale, 1 - 2 tablete.

Carbunele medicinal Kalma Gas poate fi achizitionat la un pret de aproximativ 25 de lei 30 de comprimate.
MAI POTI CITI