Biografia ELENA MATEI moldoveanca care a intrat in carti pentru SPORTS ILLUSTRATED SWIMSUITS in AMERICA

Sa dam putin timpul cam cu cinci ani inapoi. La acea vreme presa vorbea despre declaratiile omului de afaceri poate cel mai excentric din showbiz-ul dambovitean.

Din declaratiile vestitului om de afaceri CRISTIAN TANTAREANU renumit pentru  petrecerile  pe care le dadea adevarate "chiolhanuri" udate cu multa bautura , mancare de fite  si tinere dornice de afirmare aflam despre aventurile date ca povesti de iubire.

Povestile de iubire  ale excentricului om de afaceri au inclus-o pe tanara foarte tanara la acea vreme ELENA MATEI.

Insa s-a dovedit ca ELENA nu a avut nicio aventura cu TANTAREANU si totul a fost doar o FARSA bine realizata si livrata publicului amator de cancan-uri.

Doar il stiti pe TANTAREANU ca face decalaratii care mai de care mai traznite un exemplu in acest sens sunt declarattile uluitoare despre finii sai ANCA TURCASIU si al ei sot CRISTIAN.

Nimeni nu stia prea multe lucruri la acea ora despre ELENA MATEI. O tanara blonda cu ochii albastri extrem de frumoasa poposita din REPUBLICA MOLDOVA.

Dupa cateva iesiri pe podiumul de moda si  o prezenta la X FACTOR nu am mai auzit nimic despre frumoasa moldoveanca.

Si acum  lumea vorbeste de superba ELENA MATEI modelul care a reusit sa ii impresioneze pe americani.

Moldoveanca a facut un pas urias in cariera de modelling. A fost selectata sa participe la castingul pentru  faimosul SPORTS ILLUSTRATED SWIMSUITS. Cum a reusit?

Iata ce declara ELENA MATEI: " Sunt foarte fericita ca am  avut ocazia sa fiu chemata la un casting si sper intr-o viitoare colaborare. Faptul ca am fost selectata la castingul pentru SPORTS ILLUSTRATED este un lucru exceptional si un pas spre bine in cariera mea de modelling."

Masurile ELENEI sunt  88-61-89 la 1,75m inaltime. Chipul ei  este interesant iar ochii ei verzi ii dau o anume stralucire.

ELENA MATEI a implinit varsta de 25 de ani in luna august a acestui an.

Wiki  ELENA MATEI moldoveanca model

In doar trei ani a urcat treapta cu trepata in modelling. A colaborat cu cele mai faimose reviste pentru shootinguri de la  MARIE CLAIRE, ELLE MAGAZINE, BEAU MONDE, RUMOURS, VIVA ROMANIA, THE ONE, GLAMOUR, SKALER MAGAZINE.

Cei mai buni dintre cei mai buni fotografi au imortalizat-o pe ELENA. Si nu e de ici de colo sa ajungi sa lucrezi cu fotografi ca: ALEXEI HAY, PATRICIA SHOW, GAVIN O NEILL.

ELENA a colaborat si cu firme de lenjerie de la ID SARRIERI, BOUDOIR, SS15 CAMPAIGN. Prima agentie care a lucrat cu ELENA se numeste MANDARINA MODELS din REPUBLICA MOLDOVA.

Acum ELENA este manageriata de agentii renumite cum ar fi  ELITE MODE'S MILANO, PREMIUM MODEL LONDRA , INFFE MODELS SPANIA.

ELENA MATEI este imaginea I. D. SARRIERI si a mai colaborat si cu  nume sonore: ARMANI, DIESEL, CALVIN KLEIN, PRADA, MAX MARA.

ELENA a dovedit ca este o fata sarguincioasa. Stie ca rolul unui model este sa asculte indicatiile regizorilor si fotografiilor. Si cele mai importante calitati sunt perseverenta, seriozitatea si profesionalismul.

Biografie ELENA MATEI blog vedete

Este hotarata sa devina un model cunoscut si apreciat. Si are de parte ei tineretea si caliatile fizice. S-a maturizat si stie  ca este mai important sa te poti realiza profesional prin forte proprii.

Stie ca a se vorbi despre ea ca fiind amanta iubita vreunui  barbat bogat nu prea ii face bine la imagine. Cum sta cu dragostea doar ea stie.

Deocamdata s-a ferit sa vorbeasca despre  vreun iubit si prefera sa isi concentreze eforturile asupra carierei. Ar fi o mare reusita pentru ELENA MATEI sa apara in  SPORTS ILLUSTRATED.

Noi ii tinem pumnii. A participat la casting si acum probabil asteapta rezultatele. In orice caz si daca nu va aparea  in SPORTS ILLUSTRATED , ELENA MATEI  a dovedit americanilor ca are mult potential.

Sunt mii de fete superbe care lucreaza in modelling la standarde profesionale. Dintre acestea doar cateva sunt capabile sa ajunga SUS.

BRAVO, ELENA MATEI!
MAI POTI CITI