Biografie Dana Luca aka Furnica noua jurata de la Te cunosc de undeva.

Scurt wiki despre noua membra a juriului de la emisiunea Te Cunosc de Undeva, coregrafa Dana Luca alintat cu drag de prieteni si colegi Furnica.

Daniela Serafimovici, actual Luca, a inceput sa danseze de la varsta de 5 ani si i-a avut ca profesori pe Elena Dacian si Adrian Caracas.

De 30 de ani danseaza in competitii si spectacole profesioniste si de 7 ani ii antreneaza pe altii sa devina la fel de buni ca ea.

Din biografia sa aflam ca Daniela Luca (Serafimovici), a absolvit Liceul de Coregrafie Bucuresti, promotia 1995. A colaborat cu televiziuni la diverse emisiuni: Banc Show, Teleeurobingo Show, Bravo Bravissimo, Divertis Park, Made in Romania, De 3X Femeie, O-la-la, Expozitia Internationala de Arta si Cultura din Coreea, a avut contracte in Egipt si Franta.

Daniela Luca a semnat coregrafia musicalului “Cabaret” sub regia doamnei Beatrice Rancea.
Biografie Daniela Luca aka Furnica juriu Te cunosc de undeva

Daniela Luca este de patru ani in echipa emisiunii Te cunosc de undeva de la Antena 1.

Furnica a pregatit coregrafia pentru concurentii show-ului si pentru baletul emisiunii. Anterior Dana a fost membru în baletul de la Dansez pentru tine de la Pro TV.

Daniela Luca (Serafimovici) a filmat deja prima editie în postura de jurata si marturiseste ca a fost foarte emotionata.

„Am fost emotionata si asta se va vedea. Dar imi asum asta. E prima oara în viata mea cand jurizez intr-un show de un asemenea nivel. Practic, imi jurizez munca, pentru ca eu realizez de la zero coregrafiile cu fiecare concurent.

De aceea nu pot sa sterg din memorie ceea ce am predat si sa jurizez ca la prima vizionare. Poate din acest motiv jurizarea mea este mai tehnica decât a Andreei. De asemenea, ma simt foarte bine alaturi de Ozana, Temi si Andrei si sper ca telespectatorii sa nu ma perceapa ca pe un strain al emisiunii”.

Coregrafa Dana Luca  spune ca nu a trecut  un show l-a care a facut coregrafia fara sa se roage la Dumnezeu: “Cand imi urmaresc copiii dansand (asa imi numesc eu dansatorii si in general, perechile pe care le-am antrenat) si atunci cand dansez eu spun Tatal nostru incontinuu. A devenit aproape un reflex!”.

Acum insa, Daniela Luca va fi cea care le va da emotii concurentilor de la Te cunosc de undeva.
MAI POTI CITI