Pareri despre PIXEL telefonul Google care vrea sa bata iPhone.

Google a facut un mare pas inainte odata cu lansarea noului sau smartphone PIXEL. Vor fi doua versiuni de telefon Google: Pixel, cu ecran de 5 inci si Pixel XL, de 5,5 inci. Vor avea port USB-C, 4 GB RAM, ecran AMOLED, stocare intre 32 si 128 GB si camera foto de 12 MP.

Bateria pentru Google Pixel va fi de 2,770 mAh, iar cea din Google Pixel XL va fi de 3.450 mAh.

Pe aceste telefoane Google va rula noul soft de inteligenta artificiala Gooogle Assistant care se vrea a fi un asistent extrem de performant care sa raspunda la comenzi vocale complicate.

Parerea cu adevarat buna despre PIXEL este legata de stocare nelimitata de video si foto prin Google Photos. Acesta este un tip de iCloud Photos nelimitat si gratuit.

Pentru a controla toate aceste device-uri ai nevoie sa poti controla atat sistemul de operrare cat si telefonul pe partea de hardware.

Pareri-Telefon-Google-Pixel-si-Pixel-XL

Asta si pentru ca actualii parteneri ai Androidului, Samsung, LG, HTC, nu au reusit sa impinga suficient de mult un smartphone la nivelul iPhone-ului, pentru ca piata sistemului de operare Android este foarte fragmentata, pentru ca e greu sa concurezi cu Apple cata vreme Androidul e atat de fragmentat.

Si pentru ca Samsung si ceilalti jucatori de pe piata dau semne de “razmerita” si de independenta. Credem ca pentru prima oara, cu adevarat, Google isi ataca, prin Pixel, partenerii traditionali de hardware.

In plus, fiindca Android este atat de raspandit, fiind prezent pe 80% dintre smartphone-uri, pentru Google a fost greu sa se diferentieze cu Nexus in lupta cu concurenta, in special cu terminalele de la Samsung, iar PIXEL este altceva cu adevarat.

Google s-a laudat cu faptul ca senzorii de pe Google Pixel sunt cei mai rapizi de pe piata, iar un benchmark de pe DxOMark arata scorul de 89, cel mai mare scor acordat vreodata, potrivit The Verge.

Iar un sistem giroscopic avansat va asigura stabilizarea pentru partea de video, însa pentru partea de foto nu exista stabilizare optica.

 E de asteptat ca preturile telefoanelor Pixel sa porneasca de la 649 dolari in SUA.

In mare parerea despre telefoanele Google Pixel este ca acestea reprezinta un salt inainte fata de vechile Nexus-uri. Si este foarte posibil ca in finala iPhone sa aiba un concurent cu adevarat redutabil.

Ramane sa vedem daca in Romania, Vodafone, Orange sau Telekom vor aduce telefoanele Google Pixel si desigur la ce pret le vor vinde si la ce abonamente.

Si daca este sa vorbim de smartphone-uri si ce reprezinta ele in viata noastra  va amintim un element cu totul iesit din comun tine de telefonul principal al lui Eugene Kaspersky (omul din spatele platformei de scuritate Kaspersky, cel care a redenumit "internet of things" in "internet of threats" , adica internetul amenintarilor.).

Eugene Kaspersky foloseste un telefon Sony Ericsson vechi si simplu la care bateria tine trei-patru zile.

Acesta spune ca nu ii trebuie un smartphpne fiindca ii place simplitatea si adauga ca atunci cand se va strica acel telefon va folosi altul similar, fiindca a cumparat doua.
MAI POTI CITI