Lindsey Stirling si Derek Hough SHOW fantastic in noul videoclip KAIROS

Sa facem un scurt wiki a celor doua vedete. Lindsey Stirling (nascuta in data de 21 septembrie 1986) este o violonista americana, dansatoare, interpreta, cantareta a si compozitoare. Considerata a fi "YouTube Artist" Lindsey Stirling pune în practica interpretari la vioara combinate cu diferite coregrafii exceptionale.

Albumul de debut al lui Lindsey auto-intitulat "Lindsey Stirling" a fost lansat pe 18 Septembrie 2012 si a debutat pe pozitia numarul 79 in celebrul top, Billboard 200.

Derek Houg (nascut in data de  17.05.1985) este un coregraf, dansator, muzician american care a capatat o mare notorietate datorita show-ului TV: "Dancing with the Stars". Acel "Dansez pentru tine" din Romania pe unde isi facea numarul Stefan Banica si Iulia Vantur.

Derek Houg a fost nominalizat de 8 ori la premiile Primetime Emmy Awards for Outstanding Choreography, si a castigat de 2 ori,
kairos wiki Lindsey Stirling si Derek Hough

In "Dancing with the Stars" Derek a avut ca si partenere de dans, printre altele, pe: Jennie Garth, Shannon Elizabeth, Brooke Burke, Lil' Kim, Nicole Scherzinger.

In afara de aparatiile din diverse seriale TV, Derek Hough a jucat si in doua productii cinematografie. In 2001 in filmul "Harry Potter and the Sorcerer's Stone" si in 2012 in "Rock of Ages", unde sora lui Julianne a jucat rolul feminin principal.

Dar sa revenim la... KAIROS.

"Kairos" este cel mai nou produs artistic marca Lindsey Stirling. Violonista americana l-a invitat in videoclipul piesei pe Derek Hough si iata ce a rezultat.


Derek Hough - 'Kairos' Ft. Lindsey Stirling

Nu numai ca Derek si dansatorii sai fac un show extraordinar, plin de energie si vitalitate dar coregraful isi etaleaza si talentul muzical cantand la tobe. Si trebuie sa recunoastem ca Derek Hough canta si danseaza ca nimeni altul.

Un dans in ploaie atat de bine realizat incat nu ai ce defecte sa ii gasesti. O imbinare intre muzica lui Stirling si forta pura emanata de dansul lui Derek fac KAIROS sa fie o lectie si pentru artistii romani care cred ca daca pun intr-un videoclip o scena in care doua fete goale se saruta senzual la dus (e drept ca Roxana Vancea si iubita sa chiar pun pasiune, 200%) pot construi un produs muzical de exceptie.
MAI POTI CITI