Misty, in curand sotia lui Keo. De la amanta la viitoare sotie. Urmeaza nunta.

Stiri noi de cancan despre Keo si Misty, barfe cu parfum de nunta. Keo si-a luat inima în dinti si a cerut-o de sotie pe Misty (Alexandra Pavel). Cantareata a spus ”DA”, iar acum cei doi amorezi se pregatesc de nunta.

Relatia de dragoste dintre Keo si Misty este una extrem de veche, cei doi trecând prin mai multe stadii ale amorului.

La inceput blondina Alexandra Pavel aka Misty i-a fost amanta, cei doi fiind în mijlocul unui scandal urias acum doi ani, pe cand Keo era "cuplat" in mod oficial cu Andreea Balan.

Apoi, amantlâcul lor s-a transformat într-o relatie, la început neasumata, dar apoi vizibila, iar la începutul acestui an Keo si Misty s-au si logodit, dar fara sa anunte o viitoare nunta.

Misty si Keo se casatoresc dupa ce vedeta a primit inelul de logodna

De amintit ca gura lumii vorbeste ca inainte de deveni iubita ofi­ciala a lui Keo, ­Misty si-a petrecut adesea noptile in dor­mitorul frumuselului DJ Vinny, nimeni altul decat tatal baietelui Annei Lesko. Relatia dintre Misty si DJ Vinny a durat aproape doi ani.

Acum este oficial: Misty si Keo se casatoresc în curand.

Cei doi nu au stabilit data nuntii, insa Alexandra Pavel a primit deja inelul de logodna. Mai mult, aceasta si-a ales si modelul de rochie de mireasa, pe care ar vrea sa o poarte în ziua cea mare.

 „Sunt foarte frumoase rochiile pe care le-ati adus aici. Va marturisesc ca nu m-am visat niciodata printesa sau sirena, dar asta e genul de rochie pe care as purta-o. Am primit inelul, dar nu am stabilit nicio data si nu am pus niciun fel de presiune pe relatie. Keo este cel mai talentat artist si compozitor de la noi”, a declara vadit emotionata Misty la Kanal D.

Cosmin Mustata, pe numele sau de scena Keo, a tinut secreta mereu varsta sa reala.

Reporterii de cancan au aflat insa ca fostul iubit al Andreei Balan si actual logodnic al lui Misty are varsta de 47 de ani.

Misty este nascuta pe data de 21 ianuarie 1990 si deci acum are varsta de 26 de ani.... asta in caz ca aveati astfel de curiozitati!
MAI POTI CITI