Dureri de spate? Flex Back este de parere ca va scapa de durerea din sciatica.

Parerea unanima este ca Flex Back este nimic altceva decat un bandaj elastic (aici de culoare neagra, dar probabil ca poate sa vina in orice culoare), ale carui efecte pornesc de la principiile din presopunctura.

Procedeul FlexBack este recomandat tuturor celor care sufera de sciatica, ceea ce le provoaca dureri de la talie pâna la glezne.

Daca sunteti de parere ca designul FlexBack aduce cu cel de la genunchierele folosite aproximativ in aceleasi scopuri nu va inselati. 

Insa avem diferenta ca, Flex Back actioneaza asupra locului dureros, pe principiul presopuncturii. 

Se fixeaza sub genunchi, iar cuzinetul incorporat va actiona instantaneu asupra muschilor gambei, presand nervul sciatic.
pareri-flex-back-durere-sciatica

Sciatica este o afectiune cronica datorata a unui nerv care se gaseste in zona spatelui iar obstructionarea acestuia poate cauza dureri mai slabe sau mai intense. 

Flex Back trebuie pus pe un picior, sub genunchi si astfel este apasat un anumit punct de presopunctura care comunica direct cu nervul sciatic si ii transmite informatii pentru reducerea durerii.

Actiunea de presopunctura la nivelul muschiului gambei va intercepta durerea, presand nervul sciatic sub genunchi.

In acest fel durerea este neutralizata, in loc sa iradieze o zona care se poate întinde de la talie pana la glezne.

Cautand si analizand discutiile de pe diverse forumuri si grupuri de pe retelele sociale pentru a afla ce pareri au si alti oameni despre Flex Back am tras concluzia ca Flex Back este perceput asa cum este.

Flex Back NU trateaza sciatica ci creste calitatea vietii, ameliorand in mod natural durerile. 

ATENTIE! Exista doua tipuri de sciatica:

a) Sciatica acuta care poate dura intre 4 si 8 saptamanai. Nu necesita tratament medical, durerile pot fi combatute cu ajutorul medicamentelor calmante, in combinatie cu sport si comprese calde si reci.

b) Sciatica cronica care persista un timp mai indelungat. Necesita tratament medical (fizioterapie) ce include sport, aplicatii cu caldura si, in unele cazuri, interventia chirurgicala.

Revenind la banda Flex Back, aceasta se poate comanda la pretul special de 99 de lei. 

Exista si o oferta, astfel daca comanzi doua benzi Flex Back platesti doar 149 lei asa ca este aproape jumate din pretul a doua bucati. 

Suntem de parere ca Flex Back poate fi util in tratarea durerilor din sciatica acuta, si cronica insa acesta NU poate inlocui tratamentul medical de specialitate.

Si nu uitati! Intotdeauna consultati-va medicul pentru sfaturi medicale de specialitate in legatura cu problema voastra de sanatate!
MAI POTI CITI