Biografia CARMEN CHINDRIS mandria MARAMURESENILOR imbina traditiile populare si muzica usoara coverul dupa ACELE a formatiei CARLA S DREAM

Ati auzit de CARMEN CHINDRIS si TARAFUL RUTENILOR? Daca ati fost pe la nunti, evenimente si petreceri nu se poate sa nu o fi ascultat pe CARMEN.

CARMEN CHINDRIS  s-a nascut la SIGHETUL MARMATIEI si este mandra a fi morosanca. Iubeste  straiele populare  le poarta cu mandrie la evenimente. Are succes si merita acest lucru.

Este una din putinele ARTISTE ADEVARATE care poate canta in 11 limbi. De la engleza, franceza, italiana, spaniola, sarba, limba rromani, portugheza, limba greaca. japoneza,maghiara, si rusa.

WOW! Gasiti pe net un colaj in care o veti asculta pe indragita solista cantand in fiecare din aceste 11 limbi.

Si daca asta nu era destul va spunem ca  frumoasa canta cu aceeasi pasiune atat muzica usoara, muzica de petrecere  si muzica populara. Ursitoarele au fost darnice cu mandretea asta de fata.
Biografie CARMEN CHINDRIS Blog Vedete

Are o sora si este apropiata de familie. La 7 ani si-a descoperit bucuria de a canta si dansa. Plina de energie  CARMEN canta de rasuna casa.

Sora ei a sfatuit-o sa urmeze cursurile unei SCOLI DE ARTA POPULARA. Si asta a facut.

Si-a dovedit talentul urias si in scurt timp a aflat ca muzica va fi drumul pe care il va urma in viata.

Orice artist atunci cand se afla pe scena are emotii constructive. Asta i se intampla si frumoasei CARMEN.

Dar la primul spectacol din viata ei nu a avut nicio emotie.

CARMEN CHINDRIS a studiat la ACADEMIA DE MUZICA "GHEORGHE DIMA" din CLUJ NAPOCA sectia CANTO.

Anul trecut a obtinut examenul de LICENTA cu rolul CHERUBINO din NUNTA LUI FIGARO de W.A.MOZART.

Stie sa cante la chitara a fost timp de mai multi ani solista intr-un ansamblu de muzica populara.
MUZICA i-a dat un sens in viata.

Dintre cele mai cunoscute melodii ale artistei se numara "FLOARE ALBA" si "VISEZ" melodii sensibile care ii fac sa planga pe oameni la evenimente. Melodiile au si videoclipuri  deosebite.

Se simte parfumul interbelic si reamintesc oamenilor frumusetea unor vremuri care nu trebuie uitate. CARMEN si LIVIUS au agenda plina de concerte si evenimente.

Si nici nu stii ce melodii sa asculti din repertoriul vast al solistei. Melodiile populare sau cele de muzica usoara sau cele de petrecere adevarata.

CARMEN are un mare respect pentru traditia populara si admira acei putini oameni care promoveaza costumele populare.

Mama sa a invatat-o cheia spre un drum plin de succes in viata.


Cover Carmen Chindris & Taraful Rutenilor - Carla's Dreams, Acele

Sa aprecieze oamenii cu atitudine, oamenii care au respect pentru hainele frumoase . Oamenii care stiu sa iti fie prieteni in momentele frumoase dar si in cele grele.

Oricat de obositor este sa mearga prin tara la concerte CARMEN se hraneste cu fericirea si zambetele celor care vin sa o asculte. UN ARTIST isi dedica viata  publicului.

Iar publicul ii da energie sa mearga mai departe sa lucreze noi proiecte care sa multumeasca publicul.
CARMEN lucreaza la un proiect surpriza.

Recent ea  a lansat un cover dupa melodia "ACELE" al celor de la CARLA S DREAM. Iar interpretarea ei este exceptionala. Stie  exact cum sa comunice cu oamenii.

Nu isi uita profesorii si nici oamenii care au ajutat-o sa devina ceea ce este. La fiecare eveniment CARMEN CHINDRIS  isi alege cu grija tinutele un semn al respectului pentru public.

CARMEN CHINDRIS o femeie frumoasa  modesta un talent extraordinar care ar merita o promovare adevarata. Cat despre TARAFUL RUTENILOR cei care o acompaniaza  acetia sunt descendenti   ai unei familii aristocratice.

E o mare bucurie sa avem  o cantareata  atat de talentata! Voi trebuie sa ascultati muzica artistei si veti vedea  ca veti devenii fani CARMEN CHINDRIS!

Asculta cum canta Carmen Chindiris in nu mai putin de 11 limbi straine

Maramuresenii o adora  iar CARMEN CHINDRIS e mandra ca muzica ei ii face pe oameni fericiti.

Muzica ei ne face sa avem speranta ca nu ne vom pierde identitatea si mostenirea  lasata din mosi stramosi. CARMEN CHINDRIS, felicitari!
MAI POTI CITI