LARISS a lansat noul single LADIDADI si a recunoscut povestea de iubire cu impresarul GABY ISTRATE aka SHIFT.

Wiki muzical: LARISS adica LARISA BORZA pe numele ei din buletin se bucura de succes inca de la debutul din 2014 cand a innebunit lumea cu D'ALE PAPI.

O buna perioada de timp a sustinut ca este singura si nu are iubit. Asta pentru ca  e mai bine ca fanii sa stie ca e singura.

In cele din urma  avand probabil  OK-UL din partea iubitului  a recunoscut ca iubeste si este iubita.

GABRIEL ISTRATE aka SHIFT a devenit mentorul ,impresarul si in cele din urma iubitul satenei care a pus inima pe jar barbatilor cu fizicul si alura exotica.

SHIFT si LARISS au preferat sa spuna tuturor ca sunt doar prieteni buni. Dar apropiatii stiau ca intre ei era vorba de ceva mai mult  ce depasea sferele profesionalului.

LARISS este de parere ca nu puteau sa ramana o perioada atat de mare doar in relatii profesionale. Deoarece asta ar fi insemnat o nebunie.
Wiki-Shift-Lariss-Iubiti-Instagram

"INTR-ADEVAR ESTE MAI MULT DE O RELATIE PROFESIONALA. NE INTELEGEM FOARTE BINE. SUNTEM CONECTATI. SUNTEM PRIETENI , SUNTEM  MULT TIMP IMPREUNA PENTRU CA NU AVEM DE ALES. CA SA FACEM MUZICA BUNA TREBUIE SA NE INTELEGEM BINE DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE."

De ce a ales LARISS studioul lui SHIFT? Pentru ca se intelegeau bine unul cu altul acolo ziua se transforma in noaapte si noaptea in zi.

Si cand apare acel VIBE intre doi oameni apare si dragostea.

Se spune ca frumoasa LARISS nu ia nicio decizie fara sa se sfatuiasca cu  SHIFT. Fiecare noua aparitie este  atent studiata dela sound la versuri si imaginea scenica.

Dupa melodia LOVA BOAY  de ce oare BOAY si Nu BOY? Si nu LOVER BOY? Un clip incendiar in care LARISS ne spune in versuri ce calitati trebuie sa aiba  cel ce ii aprinde dorintele.

Schimbarea de imagine a  artistei a inceput cu  acest clip in care LARISS incepe sa isi dezvaluie si mai mult calitatile fizice.

Mai cu energie mai cu vibe LARISS  vrea ca fiecare noua melodie  sa fie un succes.

De curand LARISS a lansat melodia si videoclipul LADIDADI. Fanii au inrosit butonul de LIKE si au inceput comentariile.

Un videoclip ce castiga aprecieri de la o zi la alta. E ca o declaratie de independenta pentru fete. Fetele trebuie sa fie mai increzatoare in fortele proprii si mai libere atunci cand se distreaza.

Nu va chinuiti sa aflati cam ce inseamna LADIDADI.

E un fel de HEI. de LAI LAI LAI haideti sa petrecem sa ne simtitim bine. Noi fetele putem sa ne distram si fara un iubit langa noi.

Ce credeti ca MARABOU melodia ANTONIEI avea o semnificatie anume? Asa si cu LADIDADI. Nu conteaza ce inseamna conteaza indemnul.

LARISS apare in videoclip ca o artista internationala. Unii chiar au marturisit ca daca nu ar fi stiut ca este vorba de  romanca noastra ar fi putut jura ca este o VEDETA internationala.

LARISS a inceput deja sa faca un tur al televiziunilor in care isi prezinta   ultima melodie ce se anunta un hit. Si-a mai depasit  un pic timiditatea.

Vrea sa ne arate ca evolueaza.  O schimbare de stil muzical  ? Sa vedem urmatoarele melodii. Ca stil vestimentar LARISS  incepe sa isi dezvaluie feminitatea.

LARISS  evolueaza si asta ii bucura pe fanii care o adora. Si acum ca lumea a aflat adevarul despre povestea ei de dragoste LARISS se simte eliberata.

E libera sa se concentreze  la munca si stie ca va beneficia in continuare de sprijinul total al iubitului ei SHIFT. LADIDADI asadar este noua melodie a  frumoasei cantarete.

Ce spuneti fetelor  ? Va simtiti mai puternice si mai increzatoare dupa ce o ascultati si o vedeti pe LARISS?

Artistele sexi ale romanilor  lanseaza melodii in care vorbesc publicului despre iubire, performante. Si puterea de care trebuie sa dai dovada pentru a fi o femeie de succes si independenta. INNA, ALEXANDRA STAN, LARISS si lista poate continua.

MARABOU, WOW POW, LADIDADI ce mai urmeaza? Le uram celor doi indragsotiti sa isi pastreze vie relatia de iubire sa nu amestece  relatia profesionala cu cea de iubire.

Doamne fereste ca LARISS sa treaca printr-o trauma asa cum a patit-o ALEXANDRA STAN. Pentru ca si ALEXANDRA avea o realtie de iubire cu cel care ii era manager. ALEXANDRA STAN a fost cea care a incurajat-o in cariera pe LARISS.

Iar de INNA stie lumea ca s-a iubit cu managerul ei LUCIAN si nu au recunoscut niciodata povestea de iubire.

Si taman cand INNA spera ca LUCIAN sa vorbeasca si despre relatia lor de iubire  sentimental totul s-a terminat intre ei.

Desi fiecare are o alta relatie de iubire INNA  a pastrat legatura profesionala cu al ei LUCIAN GHITITA.


Asculta versurile pisei Ladidai by Lariss

Sa speram ca LARISS si SHIFT vor " sparge gheata" si  vor fi un exemplu pentru  o relatie deosebita atat profesionala cat si sentimentala.

Va amintiti de scandalurile in care RADU BARON  era implicat  chiar de cea care ii fusese si iubita ?

De  relatia care s-a terminat cu scandal intre RADU BARON si ROXANA NEMES? LARISS, draga nu amesteca iubirea si afacerile.

Oare  cu cat va fi mai mare succesul tau care se va  concretiza in concerte tot mai bine platite asta nu va fi de natura sa  aduca necazuri in povestea voastra de iubire?

Fetele au de acum  un IMN al lor aka LADIDADI!