OZCAN DENIZ a scris si regizat IKINCI SANS aka A DOUA SANSA. Ultima realizare profesionala se anunta un succes.

Stiri noi OZCAN DENIZ, actor, cantaret si regizor turc. L-am indragit pe OZCAN DENIZ si e momentul sa aflati cateva lucruri despre activitatea sa de regizor.

De curand, OZCAN DENIZ a multumit fanilor si le-a aratat cum arata ultimul sau proiect. S-au terminat filmarile la" ILKINCI SANS" aka" THE SECOND CHANCE" aka "A DOUA SANSA."

Partenera i-a fost frumoasa  NURGUL YESILCAI. Iata ce spune OZCAN  DENIZ despre filmari si colegii sai.

"A fost foarte emotionant ca dupa ani sa fiu din nou in fata camerei cu NURGUL YESILCAI, sa urmaresc pe monitor cea mai bruta stare a jocului ei actoricesc, sa-i privesc minunatii ei ochi verzi si cel mai important sa ma pregatesc  pentru a prezenta publicului ultimul meu personaj."

OZCAN DENIZ a revenit in fata publicului in ipostaza care nu-i este deloc necunoscuta. OZCAN DENIZ a mai regizat filme care s-au bucurat de un imens succes.
informatii noi OZCAN DENIZ regizor IKINCI SANS

Filme pentru cei care mai cred in dragoste si in puterea ei magica. In 2012 a regizat filmul " EVIM SENSIN"  aka "TU ESTI CAMINUL MEU."

In 2013 alt film sensibil  numit" SE VE AS" aka" APA si FOCUL" si acum in 2016  OZCAN a terminat filmarile la ceea ce numim proiectul de suflet un film la care semneaza atat scenariul dar si regia.

E vorba despre"ILKINCI SANS" aka "A DOUA SANSA". OZCAN DENIZ si-a invitat partenera la un restaurant la sfarsitul filmarilor iar paparazzi au fost prezenti.

Unii  jurnalisti l-au intrebat pe OZCAN DENIZ daca nu cumva e indragostit de NURGUL YESILCAI.

OZCAN DENIZ a spus ca NURGUL YESILCAI este  doar o prietena draga si o actrita pe care o admira  pentru jocul ei profesionist.

NURGUL YESILCAI le-a spus la randul sau ca ea si DENIZ sunt prieteni buni si vechi se cunosc demult si ca este fericita sa sarbatoreasca acest proiect din care a facut parte.

NURGUL a avut numai cuvinte de lauda la adresa REGIZORULUI OZCAN DENIZ spunand ca parca s-ar fi nascut  REGIZOR.

OZCAN DENIZ ca regizor este MAGNIFIC si-a format o echipa pe cinste si sunt sigura ca filmul va fi un mare succes a mai spus actrita.

"PRIETENI NE-A REUSIT UN FILM FOARTE BUN. SA II URAM CALE LINA , SA FIE INTR-UN CEAS BUN SI SA NE VEDEM CU BINE LA URMATORUL PROIECT," aceasta a fost declaratia actorului regizor OZCAN DENIZ.

Regizarea filmului i-a dat sansa lui OZCAN DENIZ de a simti energie si ritm. Filmul "ILKINCI SANS aka THE SECOND CHANCE"  aka "A DOUA SANSA" va rula in cinematografele din TURCIA incepand cu luna noiembrie.


Trailer Ikinci Sans (A doua sansa) cu Ozcan Deniz si Nurgül Yesilçay

Ar fi frumos ca si romanii sa vada si filme turcesti nu doar seriale turcesti.

Pana se va intampla asta  aveti intalnire cu OZCAN DENIZ in telenovela ce va incepe in curand "ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS  DESTINUL".

VEDETEBLOG a scris despre biografia actorului regizor OZCAN DENIZ va invitam sa cititi sa recititi articolul.

OZACAN DENIZ ramane unul din STARURILE ADEVARATE ale TURCIEI.

Cu o energie formidabila. Chipes, talentat si pasionat de  munca sa.