Pareri Asigurarea Privata de Sanatate iMed de la UNIQA pentru Spitalizare.

Sa ne facem o parere despre produsul de Asigurare privata iMed de la Uniqa. Aceasta asigurare privata de sanatate este vanduta in trei pachete distincte, fiecare cu pretul si beneficiile ei specifice: PersonalMed, CompleteMed si DeluxeMed

Asigurare privata de sanatate PersonalMed de la Uniqa are limita de suma asigurata a 7.500 lei pe an de asigurare/persoana-decontare directa in reteaua de clinici medicale UNIQA.

In cazul in care spitalizarea se face in Spitale de Stat, asiguratul va primi o indemnizatie de 400 lei/zi, pentru primele 5 zile de spitalizare si 100 lei/zi pentru urmatoarele zile, pentru maximum 25 zile/an de asigurare, precum si costurile suplimentare ce nu sunt acoperite de Sistemul de Stat.

In cazul consultatiilor, investigatiilor medicale, materialelor medicale si medicamentelor, asigurare iMed PersonalMed acopera 100% din costuri in limita de suma asigurata.


Iar pentru o interventie chirurgicala asigurare privata de sanatate PersonalMed acopera 100% din costuri in limita de suma asigurata.

Asigurare privata de sanatate Completemed are limita de suma asigurata de 12.500 lei/an de asigurare/persoana-decontare directa in reteaua de clinici medicale UNIQA.

Asigurare privata de sanatate CompleteMed acopera 100% din costuri pentru maximum 25 zile/an de asigurare/persoana, in limita de suma asigurata.

Insa in cazul in care spitalizarea se face in Spitale de Stat, asiguratul va primi o indemnizatie de 400 lei/zi, pentru primele 5 zile de spitalizare si 100 lei/zi pentru urmatoarele zile, pentru maximum 25 zile/an de asigurare, precum si costurile suplimentare ce nu sunt acoperite de Sistemul de Stat.

In cazul consultatiilor, investigatiilor medicale, materialelor medicale si medicamentelor, asigurare iMed PersonalMed acopera 100% din costuri in limita de suma asigurata.

Iar pentru o interventie chirurgicala asigurare privata de sanatate CompleteMed acopera 100% din costuri in limita de suma asigurata.

Cea mai performanta si mai scumpa desigur, asigurare privata de sanatate iMed de la Uniqa, DeluxeMed are limita de suma asigurata a 17.500 lei/an de asigurare/persoana-decontare directa in reteaua de clinici medicale UNIQA

100% din costuri pentru maximum 30 zile/an de asigurare/persoana, in limita de suma asigurata.

In cazul in care spitalizarea se face in Spitale de Stat, asiguratul va primi o indemnizatie de 400 lei/zi, pentru primele 5 zile de spitalizare si 100 lei/zi pentru urmatoarele zile, pentru maximum 25 zile/an de asigurare, precum si costurile suplimentare ce nu sunt acoperite de Sistemul de Stat.

In cazul consultatiilor, investigatiilor medicale, materialelor medicale si medicamentelor, asigurare iMed DeluxeMed acopera 100% din costuri in limita de suma asigurata.

Iar pentru o interventie chirurgicala asigurare privata de sanatate DeluxeMed acopera 100% din costuri in limita de suma asigurata.

Pentru toate cele trei tipuri de asigurari private de sanatate de Uniqa, in cazul spitalizarii în spitale de stat, daca vor exista pe Perioada de spitalizare costuri dovedite pentru materialele suplimentare de osteosinteza, proteze interne, plase, stenturi, valve artificiale, fire speciale de sutura, Asiguratorul va rambursa Asiguratului 80% din Indemnizatia de asigurare pe baza Dosarului de dauna.

Mai mult chiar inainte de a va face o parere despre Asigurare privata de Sanatate iMed de la Uniqa este bine sa stiti ca Asiguratorul este exonerat de la plata Indemnizatiei de asigurare, atunci cand
Spitalizarea cu /sau fara interventie chirurgicala este necesara pentru, sau include:
  • Dializa;
  • Tariful special al medicului care efectueaza interventia chirurgicala;
  • Radioterapie, chimioterapie, imunoterapie;
  • Tratamentul de recuperare în spital, chiar daca este consecutiv unui tratament stationar efectuat anterior si/sau unor proceduri de reabilitare medicala (fizioterapie, kinetoterapie, balneoterapie, biofeedback, tractiuni, masaj, precum si alte proceduri necesare reabilitarii medicale);
  • Dispozitive medicale auxiliare (ochelari, lentile, aparate auditive, orteze, proteze, centuri medicale, bandaje compresive, corsete ortopedice, încaltaminte ortopedica, proteze externe pentru membre, coloana, cârje si alte dispozitive medicale de acest fel);
  • Medicamente care nu au fost prescrise de medic pe Perioada de spitalizare, precum si remediile naturiste, homeopate si altele de acest tip; cheltuieli medicale pentru care nu exista recomandare medicala scrisa, semnata si parafata de medic si/sau datata pe parcursul spitalizarii.
In concluzie, daca aveti bani in plus si sistemul de asigurari de sanatate de stat vi se pare o mizerie, atunci o asigurare privata de sanatate cum este iMed de la Uniqa va poate fi de un real ajutor.
MAI POTI CITI