Cine sunt Meleu si Butoi din Berceni. Serial nou de comedie pe Comedy Central.

Comedy Central si-a relansat din toamna grila locala de programe, cu accent pe productiile locale, premierele nationale si serialele noi de succes international.

Comedy Central a lansat o serie de pastile TV cu marionete Morr toti dusmanii, realizat de grupul de comedie Sector 7. Raul Gheba, fost semifinalist la Romanii au Talent, de la Sector 7 este unul dintre scenaristi.

Descris ca un „serialul incorect politic”, Morr toti dusmanii este realizat ca un spectacol cu marionete, are ca personaje principale doi ursuleti de plus pe nume Meleu si Butoi care locuiesc în Berceni si urmareste povestile acestora din cartier sau din oras.

Ideea show-ului Morr toti dusmanii a pornit de la originalul „Bears from da hood”, serial de comedie initial lansat în Ungaria în 2008, ajuns la peste 200 de episoade, dovedind astfel succesul si cererea pentru astfel de scurte pastile de umor.

biografie ursuleti Meleu si Butoi din Berceni

Ursuletul Meleu, dublat de Costel Bojog (comediant stand-up în Club 99 si unul dintre membrii Comedy Club, o productie exclusiva a Comedy Central România) este un ursulet hiperactiv cu gusturi vestimentare îndoielnice, cu o porecla care ar trebui sa-l faca sa para dur, cand de fapt e numai gura de el.

Ursuletul Butoi, dublat de actorul Catalin Babliuc, este dolofan si are vocea joasa, un ursulet relaxat, plin de voie buna, care o porecla pe care numai Meleu putea sa i-o aleaga.

Ursuletii Meleu si Butoi locuiesc in Berceni si se adreseaza unul altuia dupa porecle, si nu dupa nume, cum bineinteles ca ar face orice baiat de cartier.


Serial nou de comedie pe Comedy Central cu ursuletii Meleu si Butoi


Comentarii