Biografie Lazar Andrei medic primar chirurgie estetica Spitalului Bethesda Suceava

CV Dr. Lazar Andrei seful sectiei de chirurgie estetica de la Spitalul Bethesda din Suceava.

Cei peste 20 de ani de experienta in chirurgie plastica ai doctorului Lazar Andrei au insemnat peste 20.000 de interventii chirurgicale.

In acesti ani, in clinici specializate de chirurgie estetica din Iasi sau din strainatate, medicul Lazar a efectuat peste 600 de interventii chirurgicale de marirea a sanului si peste 300 de rinoplastii.

Un numar despre 200 de liposuctii care au adus contururi noi pacientilor si, mai presus de orice, o atitudine mai sanatoasa si mai multa incredere in ei.

Dr. Lazar Andrei, medic primar chirurgie plastica si estetica, si-a dobandit o experienta suplimentara in practicile chirurgicale moderne, dar poate cea mai buna marturie a succesului sau o reprezinta sutele de pacienti multumiti care au trecut prin mainile sale.
biografie-cv-andrei_lazar_iasi_chirurgie-estetica

Conform biografiei profesionale, Dr. Lazar Andre a absolvit in 1993 Universitatea de Medicina si Farmacie "Gr.T.Popa" Iasi, Romania cu lucrarea de diploma:“Tehnici de grefare nervoasa a nervilor periferici“.

In 2000 a finalizat rezidentiatul in Chirurgie Plastica si Reparatorie. In aceeasi perioada medicul Lazar Andrei a beneficiat de o bursa din partea Institutului Mainii - Paris, Franta - Rezident Chirurgia Miinii - prof. R. Tubiana, Institut de la Main "Clinique Jouvenet".

In perioada 2000 – 2002 a lucra alaturi de cei mai buni chirurgi plasticieni din Europa in calitate de Medic Rezident Strain al Spitalelor din Paris (Médecin Résident Étranger des Hôpitaux de Paris) - Bursa din partea Colegiului Medicilor al Spitalelor din Paris – Spitalul St. Antoine, Serviciul de Ortopedie Prof. A. Apoil - Paris, Franta.

Intre 2000-2001 dr. Lazar Andrei a obtinut Diploma Universitara in Chirurgia Membrului Superior din partea Universitatii St. Antoine si Institutul Mainii „Clinica Jouvenet” - Paris, France si AFSA Atestat de Formare Specializata Aprofundata in Ortopedie, Bursa din parte Colegiului Medicilor al Spitalelor din Paris, Spitalul Universitar St Antoine, Clinca de Ortopedie Prof. A. Apoil - Paris, France.

In perioada martie - august 2002, in calitate de Rezident in Chirurgie estetica medicul a lucrat la una dintre cele mai renumite clinici Europene de chirurgie estetica - Clinique du Rond-Point de Champs Elysées, Paris, Franta.

In perioada 2001-2002 a obtinut Diploma Universitara in Tehnici Microchirurgicale de la “Université de Médecine Xavier Bichat”, École de Chirurgie de Fer a Moulin , Paris, France.

Din 1998 Lazar Andrei a predat ca Asistent Universitar Chirurgie Plastica si Microchirurgie Reconstructiva la Universitatea de Medicina si Farmacie „Gr.T.Popa” Iasi, Disciplina de Chirurgie Plastica si Microchirurgie Reconstructiva.

Din anul 2000 pana in anul 2012 a activat ca Medic Specialist apoi ca Medic Primar Chirurgie Plastica si Microchirurgie Reconstructiva, la Spitalul Clinic de Urgente „Sf. Ioan” Iasi.

Din 2012 este Medic Primar Chirurgie Plastica si Microchirurgie Reconstructiva la Spitalul „Sf.Spiridon” Iasi.

Dezvoltarea profesionala a fost continua prin cursuri si specializari. Printre cele cu aport important mentionez Stagiul de perfectionare Chirurgia Estetica si Reconstructiva a Sanului - prof. Juta Liebau, Centrul de Chirurgie a sanului "Diakonie Krankenhauss" - Düsseldorf, Germania din 2007, Stagiu de perfectionare Chirurgia Estetica a sanului si a peretelui abdominal - prof. Juta Liebau, Centrul de Chirurgie a sanului "Diakonie Krankenhauss" - Düsseldorf, Germania (2010), Cursul International.: Transferul liber de grasime autologa, Augmentarea mamara in scop estetic sau reconstructiv prin transfer de grasime autologa. Sistemul BRAVA - Prof. R. Khouri (USA) - Regensbourg, Germania (2010) sau Stagiul de perfectionare Transfer liber de grasime autologa – Clinica dr. Nicolae Ciubotaru – Delemont, Elvetia (2012).

In perioada 2015 – 2016 dr. Lazar Andrei a participat la Cursul de rejuvenare si lifting facial cu fire PDO (Chroma) – Cluj si la Cursul de rejuvenare faciala LASER (Sineron Candella) – Barcelona, Spania.

Pareri si comentarii Lazar Andrei medic primar chirurgie estetica, medie ponderata a discutiilor de pe forumuri:
1. Pareri si comentarii pozitive: 4,3
2. Pareri si comentarii negative: 2,1