Andreea Marin divorteaza de turcul Tuncay Ozturk dupa 3 ani de casatorie.

De ce divorteaza Andreea Marin de turcul Tuncay Ozturk? Ei bine nimic nu este clar, speculatii se pot face la nesfarsit. Motive vor fi gasite mereu, insa doar Andreea Marin stie cel mai bine care este adevarul dureros din spatele acestui divort neasteptat.

Daca e sa fim "caterincosi" ca si ce de la timesnewroman.ro am putea supune ca Tuncay era "erdoganist" iar Andreea era "gulenista" si de aici brusca incompatibilitate.

Dar sa trecem la lucruri mai serioase si sa citim ceea ce a postat Andreea Marin pe contul sau de FaceBook in legatura cu divortul de Tuncay Ozturk:

"Oameni dragi, cum bine stiti, am invatat sa pretuiesc viata si în momentele sale de lumina, si în cele întunecate. Uneori, suprizele vietii nu sunt întocmai placute.

Sunt momente în care, chiar daca inima te indeamna sa ramai unde te afli, trebuie sa ai taria de a pune pe primul plan respectul de sine si sa mergi mai departe.
motive-divort-andreea-marin-turc-tuncay

O hotarare grea a survenit în aceste zile în viata mea: divortul. Din respect pentru sentimentele profunde investite în ultimii ani în casnicia mea, va rog pe voi, prietenii de aici, dar si pe colegii din mass-media, sa întelegeti ca nu doresc sa mai fac nicio referire publica cu privire la acest subiect.

Va rog tare mult sa ne respectati dorinta de liniste si intimitate, mie si fiicei mele. Un divort este dureros, dar întotdeauna v-am spus si cred si astazi ca acesta nu este un obstacol de nedepasit.

Nu voi pune pe umerii nimanui ceea ce port acum în suflet, dimpotriva, va rog sa ne întelegeti nevoia fireasca de discretie. O mama nu e niciodata singura. Ca femeie si mama, am multe motive sa îmi continui viata cladind si zambind",

Nu multi au pariat pe cuplul Andreea Marin (41 de ani) si Tuncay Ozturk (30 de ani) si chiar parea o poveste frumoasa, insa viata a demonstrat contrariul.

Andreea Marin s-a casatorit prima data la 21 de ani, în 1995, cu afaceristul Cristian Gheorghita. Mariajul lor a durat doar trei ani, insa „Zana” nu comentat motivele pentru care s-a produs ruptura, preferand ca si acum discretia.

Prin 2004, vedeta nu s-a sfiit sa apara la evenimente importante la bratul lui Ion Tiriac. Fostul mare tenisman are o avere estimata la 2 miliarde de euro si i-a daruit un inel de 100.000 de euro, dar, în ciuda cadourilor scumpe, dupa ceva vreme, cei doi s-au despartit.

Cu Stefan Banica jr. a avut cel mai lung mariaj, adica 7 ani, insa la începutul lui 2013, Marin a anuntat pe Facebook divortul.

Tot pe FB a fost anuntat, la 3 ianuarie 2014, si cel de-al treilea mariaj al Andreei, cu turcul Tuncay.
MAI POTI CITI