WIKI IOANA MIHALACHE constanteanca incearca sa cucereasca competitia MISS GRAND INTERNATIONAL

In perioada 6-26 octombrie 2016 se desfasoara concursul de frumusete MISS GRAND INTERNATIONAL. ROMANIA va fi reprezentata de constanteanca IOANA MIHALACHE.

De profesie model IOANA nu este la primul concurs de frumusete. In 2013 a participat in FILIPINE la concursul MISS EARTH.

Ce calitati are IOANA si ce isi doreste sa faca in viitor? Absolventa FACULTATII DE STIINTE ECONOMICE din cadrul UNIVERSITATII OVIDIUS din CONSTANTA  vorbeste  cateva limbi de circulatie internationala de la engleza, franceza, italiana si spaniola.

Dupa terminarea facultatii a ales sa faca si un MASTERAT in domeniul AFACERILOR INTERNATIONALE tot in cadrul UNIVERSITATII OVIDIUS.  Calitatile fizice  au recomandat-o pentru profesia de model.
WIKI IOANA MIHALACHE MISS GRAND INTERNATIONAL

La o inaltime de 1.82m  si dimensiunile 88-61-91 IOANEI ii era clar ca trebuie sa profite  si sa incerce sa  urce   treapta cu treapta pe "scarile" unei cariere  in modellingul international.

Curios cum inceputurile in modelling ale frumoaselor fete incep asa din intamplare asa din jaoca. Ati mai auzit cum asa  din plictiseala o frumoasa isi insoteste prietena la un casting si exact ea si nu prietena este aleasa.

La fel i s-a intamplat si IOANEI MIHALACHE. La 15 ani si-a inceput cariera in modelling. A avut contracte in TURCIA, ITALIA,CHINA si chiar in LIBAN.

Isi doreste sa poata castiga concursul de frumusete si  desigur sa ii faca pe romani sa se simta mandri.

IOANA va trebui sa treaca de proba  interviului ,a rochiilor de seara si a costumelor de baie. Cine s-a ocupat de pregatirea tinutelor pentru concurs?

O firma din orasul natal numita BOUTIQUE 177.  Ioana a declarat ca este mandra ca are in jurul sau o echipa frumoasa si a cerut ca oamenii sa ii acorde sustinere.

Daca nu va reus isa castige premiul cel mare atunci macar rochia ei sa devina castigatoare. Exista un concurs   dedicat tinutelor concurentelor si IOANA ne-a  declarat ca   tinuta ei este atat de minutios lucrata incat nu are cum sa  nu castige.

Castigatoarea MISS GRAND INTERNATIONAL va sustine organizatia cu acelasi nume timp de un an in THAILANDA. Va incerca sa ajute oamenii si sa militeze pentru cauza pacii in lume.

De ce pacea in lume? Pentru ca acest concurs promoveaza pacea   si este un lucru real si serios.  Ne-am obisnuit sa spunem ca promovarea pacii in lume ar fi doar un raspuns dat de concurente la proba interviului.

IOANA MIHALACHE a  vorbit intr-un  interviu acordat    celor de la BOUTIQUE 177 despre insemnatatea concursului si despre  ce va face sa castige.

Poate emotiile au impiedicat-o sa vorbeasca  clar. Altfel nu ne imaginam de ce o absolventa de facultate  ne spune ca  se va prezenta la concurs cu "capul inainte".

Ioana a vrut sa spuna ca va pastra o atitudine pozitiva . Va merge cum spunem noi |cu capul sus  si increzatoare. Cred ca IOANA  va trebui sa isi lucreze  discursul pentru a se descurca la proba interviului.

Sunt sute de fete superbe ambitioase si gata sa faca tot ce le sta in putinta sa castige.  IOANA MIHALACHE NU A AVUT  parte de o promovare intensa.

Oare nu ar fi trebuit organizat un concurs special dedicat  designerilor desemnati sa ii creeze tinutele pentru un concurs atat de mare?

In CONSTANTA nu s-a vorbit despre participarea IOANEI MIHALACHE la concursul de frumusete MISS GRAND INTERNATIONAL.

IOANA ne-a vorbit mai mult de  creatoarea si  realizarile celei care s-a ocupat de tinutele ei.

Interviul  luat in  spatiul BOUTIQUE 177  era insotit de o gramada de poze ce laudau spatiul si rochiile. Si despre cei care s-au ocupat de coafura IOANEI ni s-a vorbit.

De salonul X de echipa acestui salon. In final  asa zisul interviu  a parut o  "oda' adesata  acestor oameni. IOANA nu a vorbit despre modul in care s-a pregatit la acest concurs.

Biografia IOANA MIHALACHE  MISS GRAND INTERNATIONALDaca a avut  inclus in programul de pregatire ore de sport  sau orice altceva. Daca IOANA  este obisnuita cu podiumul  asta aflam din spusele  celui care a scris articolul.

IOANA MIHALACGE este o fata frumoasa dar  sansele ca ea sa se intoarca cu un premiu ... nu stim ce sa spunem. Un concurs de o asemenea anvergura  necesita o pregatire cu oameni de specialitate.

Din experienta altor concurente  am aflat ca este o adevarata arta  sa  te pregatesti la un nivel menit sa aduca performnate. O adevarata armata de oameni se invart in jurul unei concurente.

Cat de pregatita este IOANA MIHALACHE? Ii uram succes si ii tinem pumnii constantencei.  Si asteptam sa ne povesteasca mai putin timorata despre cum a decurs concursul MISS GRAND INTERNATIONAL.

La varsta de 25 de ani IOANA MIHALACHE a absolvit  o facultate si un master care ii dau voie sa  se implice in afaceri.

Speram ca IOANA sa nu fie tentata sa intre in politica  sa isi gaseasca vreun job pe la BRUXELLES de consultant personal.

Si sa nu se grabeasca sa se marite. Ar fi frumoas ca IOANA sa isi gaseasca bucuria de a imbina frumusetea si calitatile intelectuale .

Pentru o cauza nobila. E trist cand auzi   ce destin au cateodata asfel de fete participante la concursuri de MISS. IOANA nu canta  nu este actrita nu este implicata in showbiz.

Este o fata  frumoasa care inceraca sa isi construiasca un viitor.
MAI POTI CITI