INFO TRENDS 2017 O dilema pentru domnite ce se poarta caciuli cu mot mare sau fin sau palarie

Doamnele cochete au multe dileme atunci cand vine vorba  de alegerea garderobei. Ce se poarta ce a iesit din trend?

Ne gandim la ce rochii se vor purta in sezonul toamna iarna 2016 - 2017. Cum ne coafam ce modele de unghii alegem? Dar ce cizme si ce botine se poarta?

Din categoria lux, sport, casual urban? Ce ziceti daca avem un trend si atunci cand vorbim de caciuli?

Bineinteles ca marea majoritate a domnisoarelor nu vor cu niciun chip sa isi acopere capul preferand sa isi lase parul liber.

Si totusi atunci cand temperaturile coboara mult sub  zero grade cand afara a nins  e musai sa ne acoperim capul.

Si oricat li s-ar parea de ciudat domnilor sa existe o moda  de urmat cand vorbim de caciuli si palarii exista si aici un trend pentru 2016 - 2017.

pareri moda caciuli de dama tricotate

In sezonul toamna iarna 2016 - 2017 se poarta  caciulile cu mot. Ei si motul e de doua feluri.
Se poarta motul supradimensionat la caciulile sport .

Si atunci cand e un moment festiv la o rochie eleganta   vom accesoriza cu o caciula sport dat motul e din blana. Un mot mic si fin.

Nu a iesit din trend tipul de caciula cu forma larga care se numeste "BEANIE". Se poarta culorile vii dar si cele din gama maro, gri si negru.

Se poarta in continuare si beretele dar si acele sepci ce imita  sepcuta purata de sportivii care practica echitatia. Domnitele ce vor sa aduage o nota chique   vor purta palarii.

Palarii  de fetru cu forme de la cele mai ciudate la cele elegante. Iarna poate veni. Acum stim ce fel de caciuli si palarii se poaorta in acest sezon.

Si totusi indiferent de capriciile modei cum ar arata doamna contabil la birou de dimineta  cu o caciula cu mot mare ?

 Acum sa nu ne speriem daca vom vedea in prima zi cu ninsoare ca tota lumea poarta o caciula cu mot.

E doar un motiv de a te binedispune. Domnitele pretioase nu vor purta caciuli cu mot fie el si fin dintr-un simplu motiv. Ele ajung la birou cu masina personala si in cel mai rau caz  cu un taxi.

Poate doar pe partia de schi sa vecem tinerele moldovence de peste PRUT cu acest tip de caciuli cu mot. Sau asta este o moda un trend menit doar sa ne aduca buna dispozitie.

Vi se pare ca aratati ridicol cu o caciula cu mot ? Nu este nimic,  aveti de unde alege. Poate e vremea sa incercati sa purtati o palarie.

trend-caciuli-tricotate-sezon-2017

Si pana la urma cine a urmat orbeste trendurile  in materie de caciuli?

La noi  se poarta parca de o eternitate modelul acela de caciuli de blana purata de doamnele   de o anume varsta.

Asta din vremea comunismului si pana in prezent. De ai zice ca  timpurile au ramas aceleasi si nimic nu s-a schimbat. Oameni zgribuliti asteptand autobuzul.

Si cand te grabesti sa ajungi la munca dimineata cine se gandeste ce caciula sa poarte pe cea cu mot mare sau pe cea cu mot fin.
MAI POTI CITI