PARADA deschidere Festivalul Sinaia Forever 2016. Galerie Foto.

Festivalul SINAIA FOREVER 2016 a inceput odata cu parada de deschidere. Ca in fiecare an pe Bd. Carol din Siania startul celor 3 zile de sarbatoare au fost date de Fanfara Militara, Teatru Masca si "oamenii foc" de la Crispus.

Insa in acest an, din pacate datorita evenimentelor intamplate, la Parada de deschidere a festivalului nu au mai participat oficiali din cadrul Primariei Sinaia, inclusiv Primarul Vlad Oprea, care desi a castigat alegerile locale este nevoit sa stea departe de toti colaboratorii si colegii din Primarie.

Fata de celelate editii aceasta deschidere a fost poate un pic mai putin fastuoasa, poate si din cauza ca Politia Prahova nu a mai permis blocarea completa a Bd. Carol.

deschidere festival sinaia forever 2016

festival deschidere oficiala sinaia 2016

parada deschidere festival sinaia forever 2016

sinaia forever 2016 galerie foto parada deschidere

Stim ca multi s-au intrebat de ce in 2016 Festivalul Sinaia Forever se desfasoara doar pe "o bucata" din bulevardul principal. La un moment dat s-a pus chiar problema ca acesta sa nu fie de loc blocat, iar traficul auto sa se desfasoare pe ambele sensuri de mers.

Insa in urma negocierilor dintre reprezentantii Primariei si cei ai Politiei Prahova s-a ajuns la un compromis. Trafic partial de la hotel International pana la intersectia de la Aosta si de aici pana la Parcul Carol trafic autro complet blocat.

Ramane intrebarea: DE CE? Cum dupa 21 editii, Festivalul Sinaia Forever 2016 se desfasoara ALTFEL.

Ei bine SURSE apropiate factorilor de decizie, spun ca incepand cu editia din 2015, festivalul orasului Sinaia se desfasoara in primul weekend al lunii septembrie, incalcand traditia celor 20 de editii anterioare.

Pana in 2015 Festivalul Sinaia Forever se desfasura in ultimul weekend al lunii septembrie. Aceasta mutare se pare ca provocat reactia celor de Politia Prahova de nu mai permite blocarea totala a bulevardului principal, deoarece au primit multe sesizari.

Asadar, in 2017, daca factorii de decizie din Primaria Sinaia nu vor lua in calcul revenirea la data consacrata a desfasurarii Festivalului Sinaia Forever, vom avea parte de aceasta "struto-camila" care rapeste din farmecul acestui eveniment unic desfasurat anual pe Valea Prahovei.
MAI POTI CITI