METRO HORECA SELECT OFERTE SALTELE PENTRU HOTELURI SI PENSIUNI


Produsele alimentare si nealimentare din gama Horeca Select de la METRO sunt special concepute pentru a satisface dorinta de perfectiune dintr-o bucatarie de top dintr-un hotel sau pensiune.

Articolele produse sub marca HORECA SELECT se ridica la standardele înalte impuse de bucatarii profesionisti.

Prin îmbinarea experientei vaste cu inovatie si cu preturi avantajoase, a luat nastere un sortiment preciat de expertii din industria tursimului: Horeca Select.

Calitatea este o prioritate in ceea ce priveste produsele Horeca Select. METRO selectioneaza furnizorii conform performantelor si colaboreaza cu laboratoare externe calificate.

Mai mult, METRO efectueaza analize senzoriale, verifica parametri fizico-chimici si microbiologici ai produselor.

metro oferte horeca saltele cu arcuri si spuma

In ceea ce priveste costurile, preturile de achizitie pentru produsele Horeca Select sunt semnificativ mai mici în comparatie cu alte game similare. 

Scurt ghid pentru alegerea saltelei in HORECA

Stim cat de important este sa le puteti oferi oaspetilor dumeavoastra cele mai bune conditii de relaxare, care sa îi faca sa revina cu drag si sa va recomande prietenilor lor.

Salteaua este unul dintre produsele esentiale pentru asigurarea confortului ideal oaspetilor dumneavoastra.

Referitor la duritatea saltelei, contrar opiniei populare, o saltea tare nu este cea mai buna alegere pentru clientii dumneavoastra. 

O saltea este mai confortabila cu cat straturile de confort sunt mai generoase. Iar acestea sunt alcatuite din straturile de spuma care se pun peste arcuri si din straturile de spuma din matlaseu. 

Este foarte important de stiut faptul ca nu exista un sistem standard utilizat de catre toti producatorii de saltele pentru a le categoriza pe criteriul duritatii.

metro catalog oferte saltele dormeo

În ceea ce priveste densitatea, aceasta poate fi evaluata doar pentru saltelele cu spuma de memorie si latex, si indica proportiile pentru aer versus material în compozitia saltelei. 

O densitate mica de burete va contine mai multe celule si, prin urmare, mai mult aer, creand o saltea mai moale, dar si viceversa pentru o densitate mare de burete.

Recomandarea noastra este sa alegeti o saltea de densitate medie deoarece se va potrivi majoritatii clientilor dumneavoastra

Pentru a profita de toate PROMOTIILE eMAG, intrati aici.

Comentarii