NOESITERAPIA sau Vindecare prin gandire plus Vointa invinge durerea.


Creierul uman este aidoma unui volan de masina, proiectat sa execute ordinele soferului, chiar daca comenzile acestuia pot fi gresite, sau potential distructive.

Daca, pe un drum drept, volanul primeste o miscare brusca spre dreapta sau spre stanga, ordinul este executat imediat, chiar daca asta înseamna intr-un final iesirea de pe drum si distrugerea completa.

Vehiculul nu stie daca ordinul primit este bun sau rau pentru sofer - el doar executa. Ceva asemanator se intampla si cu creierul uman.

El reprezinta volanul vietii noastre si, ca atare, primeste fiecare gand drept un program, o comanda ce trebuie executata, fara a cantari daca rezultatul este bun sau rau, pentru persoana care „conduce“.

Necunoasterea acestui adevar este cauza majoritatii relelor care afecteaza omenirea.
pareri NOESITERAPIA sau Vindecare prin gandire

Oamenii nu sunt constienti de faptul ca, prin gandirea lor negativa, programeaza aparitia si manifestarea raului pe care nu-l doresc în viata lor.

Originea cancerului consta într-o eroare produsa în ADN-ul unei celule, care are cauze fizice, chimice sau biologice diferite. De obicei, situatia se poate repeta de cateva ori în viata oricarei persoane.

Cand se întâmpla asta, exista mecanisme de control interior, care restabilesc starea de normalitate si corecteaza automat aceste erori.

Dar cand vointa de a trai dispare, cand cineva renunta la orice speranta, mecanismele care asigura imunitatea genetica slabesc, erorile persista, iar reproducerea celulelor canceroase continua, fara nici un control. Acest lucru este cunoscut drept terbila maladie pe nume: cancer.

Doar atunci cand unui pacient ii revine dorinta si vointa de a se lupta pentru viata lui, aceste mecanisme se repun în functiune si pot corecta erorile din ADN.

Aceste celule se opresc din reproducerea lor necontrolata, llimoarea, care a fost manifestarea acestei probleme, poate persista, dar „fabrica" îsi înceteaza activitatea anormala, iar cancerul se vindeca.

Diferenta dintre a trai cu o reactie biologica pozitiva, sau cu o reactie bilogica negativa - cu toate consecintele ce apar în starea generala a sistemului imunitar - este mai mult decat evidenta.

Putem deduce cu usurinta faptul ca cea mai eficienta profilaxie si cel mai bun tratament al cancerului este mentinerea sau recuperarea bucuriei de a trai, care va declansa aceste mecanisme autocorectoare, pentru a mentine sau a reinitia functia de control interior.

Acest lucru va corecta erorile din ADN, care au fost cauza initiala a cancerului.

Gandul este unealta prin care sunt folosite cele mai subtile si eficiente energii din fiinta umana, iar gandul influenteaza echilibrul energiilor vitale de care depinde sanatatea noastra.

Actiunea de a gandi din cortexul cerebral si sistemul nervos central produce schimbari puternice de natura biochimica, capabile sa modifice conductivitatea electrica a cailor de comunicatie cerebrale si poate opri declansarea durerii.

Nu uitati! Gandul este capabil sa porneasca sau sa dirijeze mecanismele endocrine de care depind atat buna functionare a organelor si a întregului organism, cat si echilibrul psihologic al persoanei.
Comentarii