Pareri PRORELAX: prospect, indicatii, pret supliment natural pentru un somn linistit.


Conform prospectului PRORELAX de la Evital reduce starile de agitatie, nelinistea si nervozitatea ajutandu-te sa iti mentii starea de bine pe parcursul zilei si sa ai un somn linistit.

Combinatia de trei extracte din plante medicinale: valeriana, floarea pasiunii si paducel, ajuta la alinarea temporara a tulburarilor somnului si la redarea starii de bine.

Starile de anxietate si tulburarile de somn sunt frecvente. Aceste probleme pot avea un impact semnificativ asupra calitatii vietii si functionalitatii indivizilor.

De aceea medicii sunt de parare ca tratamentul natural a acestor tulburari de somn este bine sa fie facut de la bun inceput cu ajutorul produselor naturiste si doar in cazuri grave sa se recurga la somnifere alopate (de sinteza).
pareri prorelax somnifer natrual cu paducel si valeriana

Revenind la Prorelax va spunem ca acesta se adreseaza adultilor de toate varstele cu tulburari de somn sau anxietate si persoanelor care trec prin perioade de agitatie si stres.

Prorelax a dovedit eficienta in tratarea nelinistii si a dificultatii de a adormi din cauza nervozitaii. Si inmplici reusita in inducerea somnului si ameliorarea calitatii somnului.

Ati observat ca in compozitia Prorelax gasim paducel. Medicina traditionala de la noi foloseste preparatele din paducel la peste 50 de afectiuni maladive, in principal la cele cardiace si nervoase.

In sistemul nervos central paducelul actioneaza prin efecte sedative, antispasmodice si usor hipnotice.

Nu trebuie uitat ca efectele benefice ale tratamentelor cu preparate din paducel sunt recunoscute de toti medicii cardiologi, care apreciaza actiunea stimulatoare asupra activitatii inimii bolnave, si intarirea fortei de contractie, mai ales dupa sechele post-infarct.

Iar referitor la valeriana, va spunem ca aceasta planta medicinala numita "valium vegetal" nu creeaza dependenta si nici nu da efecte nedorite. 

In schimb valeriana printre compusul chimic principal, acidul izovalerianic exercita asupra sistemului nervos central efecte sedative si relaxante care contribuie la facilitarea somnului si la ameliorarea calitatii lui.

Ca si mod de administrare se ia 1 capsula de Prorelax / zi, de preferat seara inainte de culcare.

O cutie cu 20 capsule de Prorelax are pretul de 24 lei. Pret care potae fi diferit, in functie de farmacie sau promotiile eventuale.

Pentru a profita de toate PROMOTIILE eMAG, intrati aici.





Comentarii