Femeile prefera sa vada barbatii imbracati in Negru, Alb sau Albastru.


S-a demosntratat stiintific, ca atunci cand vine vorba de o prima întâlnire, barbatii spun ca ar prefera ca femeile sa se îmbrace în culorile rosu, alb sau negru.

Si invers, femeile prefera sa vada barbatii îmbracati in haine de culoare negru, alb sau albastru.

Studiul realizat pe un esantion de peste o mie de persoane, a scos la iveala faptul ca hainele negre sunt automat asociate cu anumite calitati pozitive care ne definesc intrinsec.

Cercetarea de piata realizata de o companie producatoare de imbracaminte din Marea Britanie, a aratat faptul ca majoritatea oamenilor considera negrul drept cea mai buna optiune atunci cand vine vorba de un interviu pentru angajare sau de o intalnire romantica.

Jumatate din femeile care au participat la acest studiu si un procent majoritar de barbati au considerat ca hainele negre ii fac pe oameni sa para mai sexy, mai inteligenti si mai încrezatori in calitatile lor.
femeile imbracate in negru sunt mai atragatoare

Rezultatele sunt insa si mai surprinzatoare, atunci cand vorbim de celelalte culori.

Astfel, pe locul al doilea în optiunile participantilor la cercetare s-a situat culoarea rosie, pe care oamenii au asociat-o cu încrederea în sine, dar in acelasi timp si cu aroganta si provocarea.

Daca negrul a primit doar conotatii pozitive, rosul se pare ca are atât caracteristici pozitive cat si negative.

In schimb, in asocierile facute in legatura cu gradul de inteligenta, galbenul, portocaliul si rozul au iesit pe ultimele locuri.

Asta înseamna ca portocaliul, rozul si galbenul sunt considerate intr-un anumit mod culorile ignorantei si ale superficialitatii si ar fi bine sa te feresti de ele atunci când mergi la un interviu pentru un loc de munca.
Comentarii