Reteta noului Grand Big Mac si in Restaurantele McDonald’s Romania.

Pana la reteta sa incepem cu pretul.  Pretul noului produs care va fi comercializat in restaruantele McDonald's, denumit Grand Big Mac, va fi de 11,9 lei iar meniul standard va costa 16,9 lei.

Asta in timp ce Big Mac-ul classic si old fashion costa 9 lei iar în varianta meniu, 15 lei. Deci preturi apropiate insa dimensiuni mai generoase, pentru noul super hyper Big Mac.

Desigur iata si reteta "secreta" a Grand Big Mac-ului. Acesta contine ca si ingrediente urmatoarele:  1 chifla Grand Big Mac, un sos Big Mac 10 + 20 de mililitri, ceapa rehidratata 5 + 5 grame, salata Eisberg 20 + 20 grame, branza Cheddar 2 felii, castraveciori murati 2 felii, carne 7: 1 doua felii.

Toate restaurantele din reteaua McDonald’s Romania vor vinde Grand Big Mac-uri, de maine 23 septembrie si pana în data de 3 noiembrie 2016.
Reteta noului Grand Big Mac disponibila si in Romania

Campania pe care o incepe compania are ca scop “consolidarea pozitiei McDonald’s de Expert în Burgeri si statutul de destinatie preferata” pentru clientii din România.

Potrivit unei informari interne trimisa de la sediu tuturor restaurantelor McDonald's, “sendvisul se ofera clientului impreuna cu un plic din hârtie...folosind urmatoarea adresare:  Un mic ajutor pentru a savura Grand Big Mac mai usor”.

Target-ul campaniei care are in centru Grand Big Mac il reprezinta în principal barbatii de peste 25 de ani, care apreciaza si consuma de obicei sendvisuri mari.

Sandvisul Grand Big Mac va fi sugerat la orice fel de comanda pe care o vor face clientii.

O alta sugestie care va fi facuta este cumpararea de Placinta cu Branza Dulce si Caise.

Lantul de restaurant fast-food McDonald’s, intrat pe piata din Romania cu un restaurant in Piata Unirii in 1995.

La începutul lui 2016, franciza McDonald’s Romania a fost cumparata de fondul de investitii maltez Premier Capital, care opereaza licenta pe alte sase piete din Europa, totalizand 60 de restaurante. Practic, odata cu achizitia operatiunilor din România, maltezii si-au dublat afacerile.
MAI POTI CITI