Horoscopul saptamanii 3 octombrie - 9 octombrie: Fecioara, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti

Horoscop saptamanal  3 octombrie - 9 octombrie 2016. Predictii astrologice pentru a doua jumatate a zodiacului, de la zodia Scorpion la zodia Fecioara

In aceasta saptamana pentru majoritatea zodiilor pe plan sentimental lucrurile merg mult mai bine decat pe plan profesional.

Nativii celor sase zodii de mai sus ajung pe linia de plutire si vor incerca sa se relaxeze complet. Ei vor fi lipsiti de griji si multumiti cu deciziile luate.

Orice problema de cuplu se rezolva rapid si simplu, însa nu trebuie sa uite importanta pe care comunicarea o are in orice relatie.

Zodia Fecioara horoscop 3 octombrie - 9 octombrie 2016 Aveti un început greu de saptamana dar lucrurile se vor schimba in bine pe parcursul ei datorita ambitiei si perseverentei voastre. Nu va dati batuti si lupati împotriva greutatilor care apar.
Horoscop  3 octombrie - 9 octombrie Fecioara, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti
Astrograma 3 octombrie 2016

Veti cheltui în continuare foarte mult, fara sa tineti cont de atentionarile familiei, total nemultumiti de întarzierile si programul dumneavoastra profesional.

Sunteti prea preocupati de cucerirea persoanei iubite pentru a mai da atentie activitatii casnice.

Zodia Scorpion horoscop 3 octombrie - 9 octombrie 2016 Incearcati sa terminati ce ati început in ultimele zile din septembrie. In aceasta perioada, veti fi mai implicati în relatiile de familie si va veti face timp sa va vedeti si cu prietenii. Este posibil sa va implicati emotional intr-o noua relatie.

Veti avea mai multe responsabilitati la munca, iar asta te va va tine ocupati mult timp. Renuntati la planurile de relaxare sau de vacanta din perioada urmatoare, pentru ca veti fi mai mult la munca.

Zodia Sagetator horoscop 3 octombrie - 9 octombrie 2016 Daca sunteti singur sau singura, saptamana aceasta veti fi mai activi ca oricând. Sunteti pusi pe distractie si pe flirt, lucruri care va pot aduce fericire pe moment, însa nu pe termen lung.

Traiti clipa fara sa sa incercati sa va faceti iluzii, doar asa nu veti fi dezamagiti. Daca in schimb sunteti prinsi într-o relatie serioasa, veti decide sa aduceti ceva nou in viata voastra intima.

Zodia Capricorn horoscop 3 octombrie - 9 octombrie 2016 Gandurile voastre se indreapta catre prietenii si cunostintele apropiate cu care nu v-ati mai intalnit de mult timp.

In aceasta saptamana nu sunteti intr-o dispozitie foarte buna, asa ca e mai bine sa evitati sa plecati undeva, pentru ca oamenii si locurile noi va vor agrava starea.

Zodia Varsator horoscop 3 octombrie - 9 octombrie 2016 Stati foarte bine cu sanatatea si virilitatea si va veti intelege foarte bine cu cei din jur.

Aveti mai multa încredere în voi si fortele voastre! Doar asa veti reussi pe orice plan. Zilele de 4 si 7 octombrie sunt numai bune pentru petrecerea timpului alaturi de persoanele dragi.

Zodia Pesti horoscop 3 octombrie - 9 octombrie 2016 Lumea va apreciaza sfaturile si compania, pentru ca sunteti o sursa inepuizabila de energie pozitiva pentru ei.

Banii pe care ii primti in aceasta saptamana ori nu sunt de ajuns pentru a va satisface o dorinta, ori nu sunt la nivelul meritat, desi ar trebui sa faci scandal pentru drepturile tale.

Pe plan sentimental, Pestii trebuie sa îsi foloseasca toate armele pentru a întoarce lucrurile în favoarea lor. Inlocuiti, pentru o perioada, sinceritatea cu viclenia.
MAI POTI CITI