Program 15 august LIDL, CORA, CARREFOUR, AUCHAN - Program Ziua Marinei Herastrau

Urmatorul weekend va fi unul prelungit asta deoarece 15 august 2016 este zi libera fiind marea sarbatoare a Adormirii Maicii Domnului. Aceasta face parte din cele 12 zile libere în 2016, stabilite pentru sarbatori publice sau religioase, dintre care sapte sunt în timpul saptamânii, celelalte cinci fiind în weekend.

Orar program magazine 15 august 2016. Program manifestari Ziua Marinei, Herastrau, Bucuresti.

Orar magazine si supermarketuri de la LIDL, Real, Carrefour, Kaufland, Profi, Billa, Auchan - PROGRAM - Supermarket-urile de la Iasi la Cluj, de la Bucuresti la Constanta sunt deschise in data de 15 august 2016.

Asadar daca aveti in plan sa va umpleti frigiderele de la hypermarket sau sunteti dependenti de iesirea la o plimbare prin MALL, notati-va in agenda ca toate Mall-urile din Bucuresti, Cluj, Iasi, Constanta etc. au trecut in program DESCHIS pe 15 august 2016.

Program 15 august LIDL CORA CARREFOUR AUCHAN


De la Promenada la Mall la Mall Baneasa toate va asteapta cu mic si mare sa va relaxati, sa cumparati si sa va bucurati impreuna cu toata familia sa ii sarbatoriti pe cei care poarta numele de Maria sau Marian.

Orarul Oficiilor postale PROGRAM – Oficiile postale vor fi inchise in data de 15 august 2016.

Salariatii care sunt nevoiti sa lucreze în zilele declarate sarbatori legale trebuie sa beneficieze de timp liber corespunzator în urmatoarele 30 de zile.

Cum Sfânta Maria este ocrotitoarea marinarilor, 15 august a fost aleasa si Ziua Marinei Romane.

Program manifestari Ziua Marinei, 15 august 2016, Herastrau, Bucuresti.

Luni, 15 august 2016, orele 10.00-12.00, Ceremonie Militara de ridicare a pavilionului României la catargul din Parcul Herastrau, zona Debarcader, lansarea unei ancore de flori în memoria eroilor marianari; cuvântarea Zeului „Neptun”.