Pareri HERPACTIV Oral solutia care vindeca leziunile herpesului oral in 3 zile

Sa ne facem impreuna o parere despre HERPACTIV ORAL, un produs al companiei Sodimed care este promovat ca fiind solutia care vindeca leziunile herpesului oral in doar, atentie... 3 zile.

Ar fi prea frumos ca sa fie adevarat ar zice multi dintre voi, asa ca vom intra in "secretele compozitiei" solutiei Herpactiv Oral. 

Herpactiv Oral este in principal, conform prospectului, o solutie vascoasa hipertonica, osmotic activa. 

O solutie care atunci cand este aplicata pe leziunile deschise  de herpes, formeaza la nivelul leziunii un film care elimina lichidul din leziune.

La prima vedere pare prea simplu. Insa... eliminarea lichidului din leziunile herpetice  catre exterior ajuta la curatarea acestora de impuritatile prezente (celule moarte, resturi celulare, particule bacteriene si virale, praf etc.) si creeaza un mediu favorabil cicatrizarii. 
pareri forum herpactiv oral solutie vascoasa


Scaderea contaminarii microbiene, curatarea leziunii si hidratarea suprafetei lezate de virusurile herpetice reduc durerea, iritatia si accelereaza cicatrizarea.

De asemenea, filmul de Herpactiv Oral protejeaza leziunea impotriva deshidratarii, iritatiilor si agresiunilor externe.

Conform prospectului, compozitia Herpactiv Oral este aceasta: glicerol, miere, apa, extract din samburi de struguri, extract din frunze de ceai verde, extract din fructe de soc, guma xantan.

Extractele naturale pe care le contine Herpactiv oral blocheaza virusul herpetic sa patrunda în celulele sanatoase, astfel impiedica propagarea infectiei virale cu 38% în primele 2 ore de la aplicare.

Cercetari recente plaseaza socul in fruntea celor mai puternice stimulente ale sistemului imunitar. Fructele lui sunt un concurent redutabil al antiviralelor de sinteza.

Herpactiv Oral reduce rapid durerea, inflamatia, iritatia, mâncarimea locala. favorizeaza vindecarea rapida.

Mod de utilizare Herpactiv Oral solutie:

Indepartati capacul tubului si aplicati 3-4 picaturi  Herpactiv Oral direct pe herpes.

A se folosi de 3-4 ori pe zi,pana la vindecarea completa.Inchideti bine capacul dupa fiecare utilizare.

Spalati-va pe maini inainte de fiecare utilizare. Herpactiv Orla este destinat utilizarii locale si nu trebuie inghitit.

Nu atingeti leziunea herpetica cu varful aplicatorului in timpul utilizarii.

Nu utilizati Herpactiv Oral in caz de sensibilitate sau alergie la una din componentele produsului,

Adresati-va medicului sau farmacistului daca nu apare nicio imbunatatire dupa 7 zile de utilizare a Herpactiv Oral.

Pretul unui tub de 6ml de Herpactiv Oral este de 25 de lei si poate varia in functie de promotiile din farmaciile partenere.

Si nu uitati! Herpesul oral este o infectie virala, contagioasa, care recidiveaza. Este cauzata de infectiile cu virusul „Herpes Simplex 1”. 

Herpesul oral se transmite de la o persoana la alta prin contactul direct cu leziunile infectate sau prin obiectele deja contaminate (periuta de dinti, tacâmuri, prosoape, etc). 

Odata intrat în organism nu mai poate fi eliminat, ramane cantonat în celulele nervoase si va recidiva de nenumarate ori.
MAI POTI CITI