Biografia printesei filantoape AMEERAH AL TAWEEL femeia care nu a vrut sa se supuna regulilor lumii arabe.


Una dintre cele mai frumoase femei din lume se bucura de  faima. Si nu pentru ca este foarte frumoasa si are chiar un titlu nobiliar ci pentru  ca reuseste ca prin actiunile sale sa aduca un zambet  oamenilor  si mai ales copiilor.

Daca am iubit-o pe LADY DI cea care va ramane PRINTESA INIMILOR  sa stiti ca  mai exista in lumea asta si alte printese a caror activitate este apreciata.

Numele ei este AMEERAH AL TAWEEL este PRINTESA si este casatorita  cu PRINTUL ALWALEED BIN TALAL unul din cei mai bogati printi  ai lumii arabe.

S-a nascut la 6 noiembrie 1983 la RIAD in ARABIA SAUDITA. Provine dintr-o familie din clasa mijlocie iar mama ei este divortata. Probabil de la ea mosteneste AMEERAH spiritul  rebel si personalitatea puternica.
Wiki printesa saudita AMEERAH AL TAWEEL

Mama ei este AIDAN BIN WAYEF AL TAWAEEL.

Nu i-a placut sa vorbeasca despre viata ei privata. S-a casatorit in anul 2008 cu PRINTUL AL WALLED BIN TALAL  care detinea functia de presedinte al holdingului KINGDOM HOLDING.

AMEERAH a devenit prin casatorie cea de-a treia sotie a PRINTULUI si acesta este modul in care a obtinut titlul de PRINTESA.

Personalitatea  frumoasei femei nu a fost pe placul familiei.

AMEERAH a fost singura PRINTESA care si-a insotit sotul in deplasari in strainatate.

A vorbit cu presa si in general nu s-a pliat pe genul femeii arabe  care isi concentreaza atentia doar asupra familiei. A facut doau facultati.

A refuzat sa  poarte vesmantul arab  si s-a imbracat in stilul european in care  nu a uitat sa imbine si elemente arabe.

In 2012 fratele sotului AMEEREI PRINTUL KHALID BIN TALAL BIN ABDUL AZIZ si-a certat fratele pentru ca este prea ingaduitor cu sotia sa.

Unde s-a pomenit ca o sotie de print sa vorbeasca cu presa si sa isi insoteasca sotul in deplasari?

Nu stim daca toate aceste discutii  din familie au afectat-o pe PRINTESA atat de mult dar in 2013 AMEERAH divorta de sotul sau.

AMEERAH a  terminat FACULTATEA DE LITERE  din cadrul UNIVERSITATII REGELE SAUD.

Apoi  a absolvit si  ADMINISTRAREA AFACERILOR din cadrul UNIVERSITATII CONNECTICUT  din AMERICA.

Pe perioada studiilor americane a ramas in tara  dar a beneficiat de multe conferinte video ajutata de un profesor din tara sa.

PRINTESA  isi dedica timpul actiunilor umanitare si al celora ce tin de mediu. Sa vorbim doar de cateva din actiunile frumoasei printese.

 A infiintat un  adapost pentru copii orfani in AFRICA de VEST, aacordat asistenta victimelor inundatiilor din PAKISTAN.

A deschis CENTRUL DE STUDII ISLAMICE la UNIVERSITATEA CAMBRIDGE. Tot un departament pentru  STUDUII ISLAMICE este deschis in cadrul MUZEULUI LOUVRE din PARIS.

PRINTESA a condus o misiune de ajutor pentru copii din SOMALIA. Este o femeie puternica curajoasa .

A calatorit in peste 70 de tari isi conduce singura masina si este o femeie de afaceri de succes. Vrea sa schimbe perceptia lumii despre femeile arabe.

Crede ca orice femie din TARILE ARABE ar trebui sa isi aleaga singure modul in care traiesc se imbraca si aleg sa faca  studii pentru binele lor si al familiei.

Crezul ei este lupta impotriva saraciei pentru combaterea acesteia pe plan mondial si sustinerea drepturilor femeilor saudite. Pentru acest deziderat a infiintat o fundatie- FUNDATIA ALWALEED BIN TALAL.

Pana nu demult a fost vicepresedintele FUNDATIEI. PRINTESA AMEERAH este membru in consiliul de administratie al companiei  SILATECH.
Biografia printesei AMEERAH AL TAWEEL

SILATECH este o organizatie internationala ce activeaza pentru gasirea unui loc de munca in randul tinerilor si pentru  valorificarea talentelor tinerilor.

AMEERAH este membra de onoare in ASOCIATIA COPIILOR CU HANDICAP, membra d eonoare in  cadrul CENTRULUI De VOLUNTARIAT TASAMY dedicat iniatiativelor tinerilor.

AMEERAH  participa la tot felul de evenimente in cadrul FORUMULUI ECONOMIC MONDIAL din ORIENTUL MIJLOCIU.

A primit PREMIUL SPECIAL pentru activitate umanitara in cadrul ARABIAN BUSINESS ACHIVMENTS AWARDS.

In 2012 a fost declarata CEL MAI BUN PRESEDINTE  DE COMPANIE DEBUTANT din ORIENTUL MIJLOCIU.

In 2013 a fost declarata ocupanta locului al treilea in topul celor mai influente femei arabe. Si desigur cine putea fi FEMEIA ANULUI 2012? Un premiu acordat de INSTITUTUL DE EXCELENTA din ORIENTUL MIJLOCIU.

AMEERAH AL TAWEEL este  PRINTESA care isi dedica  viata  cauzelor umanitare. O femeie care a demonstrat  ca poti fi o castigatoare daca iti doresti acest lucru.

PRINTESA AMEERAH AL TAWEEL care a sfidat regulile unei lumi  arabe  plina de restrictii este FEMEIA care  se incapataneaza sa arate ca  SE POATE!

Toata admiratia si respectul pentru  AMEERAH AL TAWEEL o PRINTESA MODERNA!

Pentru a profita de toate PROMOTIILE eMAG, intrati aici.

Comentarii