Horoscopul saptamanii 15 august - 21 august: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara

Horoscop saptamanal 15 - 21 august 2016. Predictii astrologice pentru prima jumatate a zodiacului, de la zodia Berbec la zodia Fecioara. 

In aceasta saptamana din luna august pentru toate zodiile obiectivele devin mai realiste si mai practice. Cu toate astea, adevaratele satisfactii le veti avea doar daca veti imbinati utilul cu placutul, daca faceti o munca de vocatie, pentru care aveti talent sau care va face placere.

Berbec horoscop 15 august - 21 august: Cu cat incerci mai mult sa ajungi sub lumina reflectoarelor , cu atat ai mai multe oportunitati de care poti profita.

Este o perioada potrivita pentru explorarea interioara, contemplare si meditatie. Reevaluarea unor fapte trecute poate fi benefica cu conditia de a nu te lasa cuprins de un sentiment de vinovatie

Taur horoscop 15 august - 21 august: Sunt favorizate toate activitatile de comert, negociere si semnari de contracte.
Horoscop saptamana 15 - 21 august 2016
21 august 2016 harta astrologica

Vor apare oportunitati de a va imbunatati situatia financiara si de a face investitii profitabile. Poate fi momentul in care sa incepeti sa castigati mai multi bani la locul de munca.

Gemeni horoscop 15 august - 21 august: Nu te abate de la obiectivele tale profesionale, deoarece victoria este la orizont. Prietenii si oamenii pozitivi din viata ta te ajuta sa treci mai usor peste obstacole.

Vei primi vesti din afara si vei fi nevoita sa reactionezi repede. Exista cateva aspecte astrologice care vor putea produce o intorsatura in viata ta amoroasa.

Rac horoscop 15 august - 21 august: Daca sunteti un Rac singur, veti intalni exact persoana pe care o cautati. Membrii familiei isi vor dori sa isi dea si ei consimtamantul.

Insa daca va aflati deja intr-o relatie, va trebui sa lucrati mai mult la partea de comunicare. In cariera, incearcati sa va atinget obiectivele, dar fiti realist in acelasi timp.

Leu horoscop 15 august - 21 august: Sectorul financiar este favorizat de influenta lui Mercur care asigura confort si bunastare.

In urmatoarea perioada cele mai importante planuri s-ar putea concretiza in realizari durabile. Se imbunatateste comunicarea si in relatia de cuplu; astfel opiniile si problemele vor putea fi exprimate fara retineri.

Fecioara horoscop 15 august - 21 august: Interesele tale ajung la un nivel la care nu te asteptai. Unii membri ai familiei sau unii parteneri de afaceri actioneaza intr-un mod strict.

In partea a doua a saptamanii esti deschisa la noi idei; cu siguranta ca vei gasi pe cineva care iti va oferi sansa de a-ti extinde spatiul conceptual.