Horoscopul chinezesc 2017 BIVOL. Noroc în dragoste in prima parte a anului pentru zodia Bou.

Horoscopul chinezesc 2017 BIVOL (Bou). Ani de nastere zodia Bivolului : 1901, 1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009.

Bivol Horoscop chinezesc general 2017 Ca de obicei, veti fi dornic sa faceti tot ce va sta în putere pentru a fi de ajutor, dar nu în detrimentul propriei persoane.

Nu uitati ca bunatatea poate fi confundata cu slabiciunea daca e distribuita fara sa se tina seama de fapte.

Pari a fi interesat mai cu seama de dimensiunile spirituale ale fiintei tale si ale lumii inconjuratoare, in dauna realismului si spiritului practic din traiul cotidian.

Bivol Horoscop chinezesc dragoste 2017 Parca lucrurile incep sa se imbine mai bine la inceputul anului si simtiti un impuls de a va lasa prada mai mult visarii atunci cand vine vorba de zona intima
Horoscopul chinezesc 2017 BIVOL BOU Bani Dragoste Sanatate
de rasfat, iar in acest sens veti descoperi ca partenerul de viata este mai conectat la acest aspect al vietii voastre decat pana acum si pare dispus sa va conduca in zone mai pline de visare.

Daca preocuparea fata de cariera a capatat o prea mare amploare in utlimul timp, este cazul sa o lasi putin mai moale din acest punct de vedere,  pentru a le aminti oamenilor tai dragi ca nimic nu se poate compara cu afectiunea fata de ei.

Aveti curajul sa va desprindeti de relatii care nu va mai dau, ci doar va iau energie.

Bivol Horoscop chinezesc bani 2017 Oportunitatile pe plan profesional vor domina acest an pentru cei nascuti in anul Bivolului, dintre care cele mai însemnate vor aparea în viata lor în perioada sezonului cald.
Chiar daca apar sarcini suplimentare fata de cele din trecut, spiritul de observatia si capacitatea lor de a actiona în timp util le vor aduce recunoastere din partea colegilor si a superiorilor.

Farmecul personal te ajuta, fara indoiala, asa cum te ajuta si usurinta cu care iti faci relatii, cu care reusesti sa-i cointeresezi pe ceilalti, sa ti-i apropii, sa ti-i faci aliati.

Banii sunt o componenta importanta pentru nativii zodiei Bivol in anul 2017 si poti avea castiguri bunicele, dar este recomandat sa fii prudent(a), fiindca pot aparea surprize.

Jocurile de noroc, pasiunile si speculatiile financiare te pot aduce in pragul unor mari pierderi.

Bivol Horoscop chinezesc sanatate 2017 In acest an nativii zodiei Bivol trebuie sa aiba mai multa grija la alimentatie si sa încerce sa adopte un stil de viata mai sanatos.

Nu ignorati problemele digestive si aveti grija si cu sistemul nervos.

Din cauza stresului si al oboselii, este posibil sa cedati atat fizic, cat si psihic. Renuntati la obsesia pentru ordine, pentru ca nu poate iesi totul numai cum vreti dumneavoastra.
MAI POTI CITI